CERTEGO Hanselin puitesopimustoimittaja

/Other/certegoFI/photos/brand-library/hansel-logo1.png

CERTEGO on yksi Hanselin turvallisuustekniikan puitejärjestelyjen sopimustoimittajista. Hanselin puitejärjestelyllä julkishallinnon toimijat saavat hankittua  turvallisuustekniikan kokonaispalvelut sekä lukitukseen liittyvät järjestelmät ja komponentit sekä niihin liittyviä palveluita alan luotetuimmilta toimittajilta varmasti ja vastuullisesti.

Turvallisuusalan Pohjoismaiden johtavana toimijana CERTEGO tarjoaa konseptoidut ja toimintavarmat turvallisuustekniikan kokonaispalvelut sekä aina asiakkaan tarpeisiin suunnitellut lukitusratkaisut. Paras palvelu tarkoittaa meille turvajärjestelmien ja oviympäristöjen kokonaisvaltaista osaamista sekä häiriötöntä ja sujuvaa toimintaa – 24/7.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu 31.10.2018 Backaksen kartanomiljöössä järjestettävään aamiaistilaisuuteen tästäAamupäivässä asiaa niin juuri julkaistun version 7.5 ominaisuuksista kuin järjestelmän ylläpito- ja huoltopalveluista. 
Mikäli et ehdi tilaisuuteen voit olla suoraan yhteydessä Reivoseen ja kuulla lisää; samuli.reivonen@certego.fi / p. 010 700 7575