Edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Parhaalla palveluasenteella.

Emme koskaan jätä sinua pulaan

CERTEGO muodostuu sanoista CERTUS, joka tarkoittaa turvallista ja varmaa sekä TEGO, joka tarkoittaa kattaa, suojata, puolustaa. Nimi kertoo toimintamme ytimen.

Me tarjoamme kaikenkattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja kaikenkokoisille asiakkaillemme. Hoidamme koko oviympäristön kerralla kuntoon ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti, aina ja kaikkialla. Kukaan muu ei pysty samaan. Siksi CERTEGO on Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Aiemmin meidät tunnettiin Suomessa nimillä Flexim Security ja Turvaykköset. Meidät omistaa Nalka Invest AB.

Kattavan verkostomme ansiosta olemme myös paikallinen, läsnä maamme joka kolkassa. CERTEGOn asiakkaana olet turvassa ympäri kellon, ympäri vuoden, ympäri Suomen. Me suojelemme sinua kaikelta.

Kulunvalvonta- ja työajanhallintajärjestelmät | Lukitusratkaisut | Ovi- ja porttiautomatiikkaHenkilö- ja potilasturvajärjestelmät | Kameravalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmät | Turvallisuusratkaisujen jatkuvat ylläpito- ja huoltopalvelut

Ajankohtaista

Tietoa CERTEGOsta

CERTEGO on latinasta johdettu nimi, joka merkitsee luotettavaa turvaa. Meiltä saat aina parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisut. Aiemmin meidät tunnettiin Suomessa nimillä Flexim Security ja Turvaykköset. Olemme vahvasti paikallinen toimija, mutta pystymme tarjoamaan entistä kattavammat palvelut valtakunnallisesti ja kaikissa Pohjoismaissa. Olemme paljon muutakin kuin perinteinen lukkoliike. Kattava tuotevalikoimamme ja konseptoidut palvelumme sekä alan parhaat osaajat takaavat luotettavat ja innovatiiviset ratkaisut asiakkaan turvallisuuden kokonaisuuteen.

Lue lisää CERTEGOsta täältä