Abloylta uuden sukupolven lukitusjärjestelmä

/global/scaled/3027x1778x0x0x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Pulse4.jpg

ABLOY PULSE on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, joka perustuu moderneihin etäohjelmoitaviin avaimiin ja lukkoihin sekä pilvipohjaiseen hallinnointiohjelmistoon. Avain tuottaa itse oman energiansa. ABLOY PULSE soveltuu erityisesti kiinteistökohteisiin, joissa käyttäjämäärät ovat suuria ja asukkaat vaihtuvat tiheään.

Abloy lanseerasi maanantaina 25.9.2017 ravintola Löylyssä Helsingin Hernesaaressa järjestetyssä tilaisuudessa  uuden sukupolven ABLOY PULSE -järjestelmän. Kyseessä on kokonaisvaltainen digitaalisen lukituksen ja kulunhallinnan järjestelmä, joka on kehitetty erityisesti käyttäjämääriltään suurien kiinteistöjen tarpeisiin. Tällaisia kohteita ovat muun muassa opiskelija-asuntolat, vuokrataloyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt. Järjestelmä perustuu perinteiseen lukko-avain -yhdistelmään. Lukot ja avaimet ovat kuitenkin ohjelmoitavia ja järjestelmän perustana toimii pilvipohjainen ABLOY ACCENTRA -hallinnointiohjelmisto.

”Abloy Pulse on ensimmäinen Abloyn suunnittelema energiaa talteenottava tuote. Se tuottaa avaimen ja lukon tarvitseman energian työntöliikkeestä kun avain asetetaan lukkoon. Avaimen kulkuoikeudet päivitetään pilvipalvelun kautta eli tieto esimerkiksi kulkuoikeuksien muutoksista ja kadonneista avaimista päivittyy avainten mukana oviin ja lukkoihin", kertoo Abloyn tuotehallinnan ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava Minna Sallinen.

Helpottaa isännöitsijän arkea ja on huoleton käyttäjälle

ABLOY PULSE helpottaa isännöitsijöiden ja isännöintiliikkeiden työtä, sillä avainten kulkuoikeuksia voidaan hallita ajasta ja paikasta riippumatta. PULSE ei vaadi mekaanista sarjoitusta vaan toiminta perustuu sähköisesti ohjattuun haittalevyyn ja vahvaan digitaaliseen salaukseen. PULSE-järjestelmän avulla kiinteistön hallinnointi- ja ylläpitokuluja voidaan vähentää merkittävästi. 

PULSEN myötä voidaan kasvattaa asumisen turvallisuutta ja avaimiin liittyvä joustavampi asioiden hoitaminen helpottaa myös asukkaiden arkea. Rakentajille ABLOY PULSE takaa sijoituksille pitkäntähtäimen tuoton vähentämällä asumisen turvallisuuteen liittyviä kuluja kiinteistön elinkaaren aikana lisäten näin kiinteistön arvoa. Järjestelmän kyberturvallisuudesta vastaa ASSA Abloyn -konsernin kehittämä SEOS-salausjärjestelmä, jonka kerrottiin olevan yhtä turvallinen kuin pankkien salausmekanismit.

Certego toimii uuden järjestelmän toimittajana ja tarjoaa kokonaisvaltaiset huolto- ja kunnossapitopalvelut oviympäristön koko elinkaaren ajan - luotettavasti, vaivattomasti ja kustannuksia säästäen.

Lisätietoa: https://pulse.abloy.fi