Lenel-turvallisuusjärjestelmä laajentaa CERTEGOn tarjoomaa

/global/scaled/1594x695x6x412x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Kulkeminen.jpg

CERTEGO on tehnyt jakelusopimuksen koskien maailman johtavaa Lenel OnGuard -järjestelmää. Toteutamme järjestelmän suunnittelun, asennuksen, projektoinnin sekä huolto- ja kunnossapitopalvelut järjestelmän koko elinkaaren ajan. CERTEGO tarjoaa huolto- ja kunnossapitopalvelut myös jo olemassa oleviin Lenel OnGuard -kulunvalvontaympäristöihin.

CERTEGO Oy ja UTC Fire & Security / Lenel Suomi ovat tehneet jakelusopimuksen koskien Lenel OnGuard -turvallisuus- ja  kulunvalvontajärjestelmää. Lenel täydentää CERTEGOn tarjoomaa ja tarjoaa kulunvalvontaratkaisun myös erityistä turvallisuutta vaativien asiakaskohteiden tarpeisiin. Lenel OnGuard tulee sijoittumaan portfoliossamme ABLOY OS -käyttöliittymän rinnalle suuriin ja keskisuuriin toteutuksiin.

Open. Choice. Proven

Lenel OnGuard on maailman eniten käytetty ja testatuin kulunvalvontajäjärjestelmä. Yli 25 000 yritystä on valinnut Lenel OnGuardin kulunvalvontajärjestelmäkseen, kuten Microsoft, HP ja Cisco, Suomessa mm. HKL, Länsimetro ja Helsingin Satamat. 92 Fortune 100 -kasvuyrityksestä käyttää OnGuardia. Lenel OnGuard tarjoaa yhden ainoan softan, joka toimii kaikille asiakasyrityksille. Tämä mahdollistaa sen, että PK-yritys voi käyttää järkevillä kustannuksilla samaa turvallisuusjärjestelmää, jota kansainväliset suuryritykset käyttävät. Lenelin toimintavarmuus on huippuluokkaa, josta pitää huolen sen suuri käyttäjäkunta, testaukset ja vuotuiset uudet versiot.

OnGuard on täysin avoin. Se on joustava ja mukautuu asiakasyrityksen monipuolisiin tarpeisiin. Avoimuus tarkoittaa valmiita API-rajapintoja, johon mikä tahansa yritys voi integroida oman järjestelmänsä osaksi Lenel järjestelmää. 120 eri valmistajaa on integroituna OnGuardiin eri tuotteilla. Avoin rajapinta ei kuitenkaan tarkoita toimimattomuutta. Se on rakennettu aukottoman toimivaksi Open Access Alliance Programin avulla. Integroinnissa vain mielikuvitus on rajana. Lue lisää

Jatkuvaa kehitystä ja pitkäikäinen investointi

Lenel OnGuard kehittyy vuosittain. Jokaisessa versiossa on jotain uutta ja uudet ominaisuudet ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä. Lenel käyttää maailman parasta Mercury Securityn valmistamaa rautaa, joka kestää käytössä paremmin kuin muut. Rautaa voidaan rinnakkain laajentaa uudella vaatimatta vanhan raudan kokonaan uusimista. Pitkäikäinen ja toimintavarma investointi on kannattava.

Helppoa hallinnointia

Lenel OnGuard toimii serverin ja client-ohjelmiston kautta, mutta helppokäyttöinen hallinnointi tapahtuu web-selainpohjaisten moduulien avulla. Hallinnointimoduulit ovat käyttäjien itsensä kehittämiä, joka varmistaa miellyttävän ja helpon käyttäjäkokemuksen. Näin helppoa ja käyttäjälähtöistä hallinnointityökalua on vaikea löytää toista.

Teemme tiivistä yhteistyötä Lenel Suomi -maaorganisaation kanssa. CERTEGOlla on kattava joukko Lenel-sertifioituja järjestelmän asiantuntijoita.

CERTEGO - turvallisuusratkaisuasiantuntijasi

CERTEGOlla on monikymmenvuotinen historia turvallisuusteknologisten ratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta ja järjestelmien huolto- ja kunnossapitopalveluista. Asiakaslupauksemme on toimittaa parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Tämän haluamme lunastaa jokaisen asiakkaamme kohdalla. Kauttamme saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua, joka tähtää pitkäikäiseen tyytyväiseen kumppanuuteen.

Voit tutustua Lenel OnGuardiin täältä.

Ota meihin yhteyttä

Kerromme mielellämme turvallisuusratkaisuistamme ja huolettomista huolto- ja kunnossapitopalveluistamme lisää. Täytä oheinen lomake, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Minulle saa lähettää lisätietoa CERTEGOn ajankohtaisista turvallisuusratkaisuista