CERTEGO Oy solminut yhteistyösopimuksen 9Solutions Oy:n kanssa

/global/scaled/1280x720x0x0x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-9solutions_certego.jpg

CERTEGO Oy on solminut yhteistyösopimuksen terveydenhuollon turvallisuusjärjestelmiä kehittävän 9Solutions Oy:n kanssa elokuussa 2018.

“Olemme tyytyväisiä käynnistyvästä yhteistyöstä nopeasti kasvavan terveydenhuollon turvallisuusjärjestelmien kehittäjän kanssa. 9Solutionsin tarjoamat järjestelmäratkaisut täydentävät erityisesti CERTEGOn sairaanhoitopiireille suunnattua tarjoomaa ja mahdollistavat entistä kokonaisvaltaisemmat turvallisuusratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin, kertoo CERTEGO Oy:n tuotepäällikkö.

9Solutions Oy on vuonna 2009 perustettu, oululainen ihmisten ja laitteiden paikannukseen perustuvien terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisujen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö kehittää ja valmistaa muun muassa hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmiä, turvapuhelimia etähoiva- ja sensoriteknologiaa kotihoitoon, sairaaloihin ja palvelutaloihin.

9Solutions Oy:n järjestelmiä on käytössä yli 700 terveydenhuollon asiakasorganisaatiolla Suomessa, Saksassa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Vuoden 2018 kesäkuussa yhtiö perusti tytäryhtiön Ruotsiin.

Nyt allekirjoitettu yhteistyösopimus kattaa 9Solutions sairaala- ja palvelutalojärjestelmien jälleenmyynnin, asennus-, huolto- ja kunnossapitopalvelut Pohjoismaissa.

“Olemme kasvaneet voimakkaasti viime vuosina ja kasvu jatkuu. Tarvitsemme asiantuntevan yhteistyökumppanin vastaamaan kotimaan kysynnän ja järjestelmien asennusten volyymin kasvuun. Haemme seuraavaksi kasvua Pohjoismaista, joten yhteistyö CERTEGON kanssa avaa meille mahdollisuuksia myös kansainväliseen yhteistyöhön”, 9Solutions Oy:n toimitusjohtaja Sami Herrala kommentoi yhteistyötä.

Lisätiedot

Sami Herrala, toimitusjohtaja, 9Solutions Oy, sami.herrala@9solutions.com, +358 (0)50 386 9132