Abloylta uusi, kevyt kulunvalvontaratkaisu, ABLOY ENTRY

/global/scaled/1913x833x7x268x1000x435/Other-certegoFI-photos-Privacy Center-Kukkakauppa.jpg

Entry on yrittäjän kulunvalvontavalinta

Abloy on tuonut keväällä 2018 markkinoille uuden, modernin kulunvalvontaratkaisun, joka on suunniteltu nimenomaan kevyttä kulunvalvontaa tarvitseville asiakkaille. Järjestelmä skaalautuu 1-32 kulunvalvotun oven ratkaisuksi.

ABLOY ENTRY on helppokäyttöinen, paikallinen kulunvalvontajärjestelmä pienten ja keskisuurten asiakkaiden tarpeisiin. Järjestelmä ei tarvitse normaalitoimintaansa lainkaan palvelimia tai erillisesti asennettavia ohjelmistoja, joten sen käyttöönottaminen ja käyttäminen tapahtuu helposti ja nopeasti.

Tuote sisältää edistykselliset toimintamoodit ja se on suunniteltu toimimaan sähkölukkojen, varmuuslukkojen sekä ovikoneiden kanssa. Järjestelmä koostuu ovipalvelimesta ja ovipäätteistä. Ovipalvelin toimii aina selainkäyttöliittymän liitäntäpisteenä.

ABLOY ENTRY on jatkuvasti kehittyvä järjestelmä ja vuoden 2018 aikana Abloy tulee julkaisemaan siihen tuen mm. Aperio-lukijoille sekä mobiilitunnisteille.

Hyödyt:

  • Soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa ei ole kustannussyistä perinteistä kulunvalvontaratkaisua
  • Ei kk-maksuja
  • Monipuoliset ominaisuudet ja kattava raportointi
  • Monissa tapauksissa voidaan hyödyntää olemassa olevia laitteita
  • Helppo käyttää ja hallita selaimella
  • Helposti laajennettavissa 1-32 lukijalle ilman palvelinta

CERTEGOlta ABLOY ENTRYn asennus ja huolto

CERTEGO toimittaa ABLOY ENTRY -kulunvalvontajärjestelmän nopeasti ja ammattitaidolla sekä tarjoaa kattavat palvelut järjestelmän elinkaaren hallintaan. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen / pyydä meiltä tarjous.