ABLOY PULSEn myynti käynnistynyt

/global/scaled/1600x695x0x369x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Abloy Pulse 09102018.jpg

ABLOY PULSE -lukitusjärjestelmän myynti on käynnistynyt. Taloyhtiöille suunnatun, modernin lukitusratkaisun saat hankittua CERTEGOlta.

Helsingin Pörssi-talo täyttyi tänään 9.10.2018 lukitus- ja turvallisuusalan ammattilaisista kun Abloy järjesti vuotuisen jälleenmyyjäverkostonsa tapahtuman. Tilaisuuden kohokohtana oli  ABLOY PULSE -lukitusratkaisun myyntikanavien avaaminen jälleenmyyjille. Odotus on nyt palkittu ja pystymme tarjoamaan taloyhtiöasiakkaillemme Abloyn laadukkaan lukitusratkaisun, joka mahdollistaa isännöitsijöille helpon kulkuoikeuksien hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja jonka huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle. Elektromekaaninen järjestelmä unohtaa huolet kadonneista avaimista ja kopioitavista avaimista.

Tilaisuudessa kuultiin myös breakdancen maailmanmestarin näkemyksiä rohkeudesta, ihmeteltiin Duudsonien menoa ja palkittiin alan toimijoita. CERTEGO Jyväskylän Reijo Rapo palkittiin Yale Doormanin vuoden 2018 jälleenmyyjänä.

Certego Reijo Rapo vuoden Yale-myyjä

Onnittelemme Jyväskylän yksikköämme hienosta palkinnosta!