Lenel OnGuard –ylläpitopalvelu CERTEGOlta

/global/scaled/981x428x53x0x981x427/Other-certegoFI-photos-brand-library-Lenel OnGuard VAR Certego.jpg

Onko Lenel OnGuard -kulunvalvontajärjestelmänne toiminnassa, ylläpitämisessä tai käyttämisessä parantamisen tarvetta? Tiedättekö, mitä kaikkea järjestelmällänne on mahdollista tehdä? Onko tarpeettoman vanhat tapahtumat puhdistettu tietokannasta? Ovatko varmuuskopiot tallessa?

Samuli Reivosen ensikohtaaminen Lenel OnGuard -järjestelmän kanssa tapahtui yli 20 vuotta sitten. Vuosien saatossa järjestelmästä on kasvanut yksi maailman käytetyimmistä turvallisuusjärjestelmistä sen luotettavuuden ja jatkuvan kehittämisen ansiosta. Samassa ajassa Reivonen on pystyttänyt melkoisen määrän Lenel OnGuard -järjestelmiä erityyppisiin yrityksiin.

Ylläoleviin kysymyksiin vastaaminen on tullut harvinaisen tutuksi. Moni yritys painiskelee järjestelmän kanssa yksin, vaikka sen monipuoliset ominaisuudet saataisiin usein täysmääräiseen käyttöön vasta kun yhteistyötahoksi löydetään järjestelmään vihkiytynyt, asiakkaasta kiinnostunut kumppani.

Järjestelmäasiantuntijoiden ammattitaitoa kannattaa hyödyntää. Esimerkiksi järjestelmän ylläpito ja pääkäyttö voidaan ulkoistaa ammattilaiselle omien henkilöstöresurssien sitomisen sijaan. Ammattilainen hoitaa järjestelmää tehokkaammin ja hyödyntäen monipuolisemmin järjestelmän toimintoja. Asiakas säästää niin kustannuksia kuin työaikaa. Myös yhdellä koulutuspäivällä voidaan saada pieniä ihmeitä aikaan”, kertoo Reivonen.

Kokonaisturvallisuus haltuun

CERTEGOn Lenel OnGuard -ylläpitopalvelusopimuksen avulla asiakas saa siirrettyä huolen ja vastuun Lenel-kulunvalvontapalvelimen ylläpitämisestä CERTEGOn asiantuntevalle ICT-tiimille. Ylläpitosopimus voi sisältää ohjelmiston vuokrauspalvelun tai perinteisemmän asiakaskohtaisen palvelimen. Ylläpitopalvelut ovat mahdollisia liittää myös olemassa oleviin Lenel OnGuard -kulunvalvontajärjestelmiin.

Ylläpitopalvelu on asiakkaalle huoleton. Palveluntarjoaja vastaa palvelinlaitteiston ja käyttöjärjestelmän päivittämisestä sekä sen vakaasta toiminnasta. Huolehdimme myös OnGuard-sovellusohjelmiston ylläpitomaksuista ja ohjelmistopäivityksistä. 

Samaan sopimukseen voidaan sisällyttää järjestelmän kiinteistössä sijaitsevan kulunvalvonnan sekä ovien lukitusratkaisuiden kunnossapitäminen. Sähköisen lukituksen yleistyessä oviympäristö on yksi kokonaisuus, jossa järjestelmien keskinäinen vuoropuhelu on tärkeää. Yhden kokonaisvaltaisen kumppanin toimintamalli on tehokas ratkaisu.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu 31.10.2018 Backaksen kartanomiljöössä järjestettävään aamiaistilaisuuteen tästäAamupäivässä asiaa niin juuri julkaistun version 7.5 ominaisuuksista kuin järjestelmän ylläpito- ja huoltopalveluista. 
Mikäli et ehdi tilaisuuteen voit olla suoraan yhteydessä Reivoseen ja kuulla lisää; samuli.reivonen@certego.fi / p. 010 700 7575