Certego vahvistaa toimintaansa Kuopion talousalueella

/global/scaled/4019x2523x13x247x760x-1/Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego Lukkoaitta signing_2018_05_02.jpg

Kuvassa vasemmalla Marko Heiskanen Lukkoaitasta, keskellä Veli Huotari Certegosta ja oikealla Anu Heiskanen Lukkoaitasta

Certego Oy vahvistaa paikallista liiketoimintaansa Kuopion talousalueella ostamalla Lukkoaitta Oy:n. Lukkoaitta on toiminut Kuopiossa 20 vuotta ja on alueellaan arvostettu ABLOY-valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan yhtiö.

"Pyrimme aktiivisesti edistämään lukitus- ja turvallisuusalan kehitystä. Meille on ensisijaisen tärkeää tarjota valtakunnallisesti alan parasta palvelua, ja tämä tarkoittaa meille muun muassa paikallisen läsnäolon vahvistamista ympäri Suomen.  Yrityskaupan myötä Certego pystyy tarjoamaan asiakkailleen yhä kokonaisvaltaisemmat ja entistä laadukkaammat ovi- ja turvallisuusympäristön palvelut koko Savon alueella. Lukkoaitan asiakaslähtöinen toimintatapa, ammattitaitoinen henkilöstö ja turvallisuusalan pitkä kokemus yhdistettynä Certegon laajaan tuote- ja palveluportfolioon antaa meille hyvän lähtökohdan kehittää toimintaamme edelleen”, kommentoi Certegon toimitusjohtaja Veli Huotari.

"Yhdistyminen Certegon kanssa antaa meille mahdollisuuden vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistä kokonaisvaltaisemmin. Henkilöstöllemme ja toimintamme kehittämiselle iso konserni luo uudenlaiset puitteet. Meille on tärkeää olla mukana alan kehityksen kärjessä ja toimia omalla alueellamme suunnannäyttäjänä. Tähän uskon Certegon antavan meille erinomaiset eväät”, kertoo Lukkoaitta Oy:n Marko Heiskanen, joka jatkaa yhtiön johtajana.

Lisätiedot:

Certego Oy
Veli Huotari
p. 040 509 5087
veli.huotari@certego.fi