Lukkoaitta integroitui osaksi CERTEGOa

/global/scaled/948x540x0x0x948x412/Other-certegoFI-photos-brand-library-LukkoaittaonnytCertego.jpg

Tarjoamme entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua, tutulla paikalla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla, lupaavat Certegon Kuopion yksikön johtaja Marko Heiskanen ja aluejohtaja Mikko Sauramo

Lukkoaitta on toiminut Kuopiossa 20 vuotta ja on alueella arvostettu ABLOY-valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan yhtiö. Lukkoaitta yhdistyi CERTEGOon vuoden vaihteessa, mikä mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisemman palvelun yhä laajemmalla alueella.

Lukkoaitta Oy on vuonna 1998 perustettu kuopiolainen lukitus- ja turvallisuusalan erikoisliike. ABLOY® -valtuutettu lukkoliike tekee lukkojen sarjoitukset, aukaisut, korjaukset sekä huollot ja avainhallintapalvelut. Kameravalvontajärjestelmät, oviautomatiikat, kulunhallintajärjestelmät, rikosilmoitinjärjestelmät sekä savunpoistojärjestelmät kuuluvat nekin yrityksen palveluihin, joiden käyttäjiin kuuluu yrityksiä, kiinteistöjen omistajia, taloyhtiöitä, yksityisiä kuluttajia ja rakentajia sekä kuntia ja julkisyhteisöjä.

Viime vuonna yrityksen historiassa kirjoitettiin uusi, merkittävä lehti, joka lisää entisestään kilpailukykyä ja palveluvalikoimaa Kuopion alueella. Lukkoaitta Oy on viime keväänä tehdyn yrityskaupan myötä siirtynyt pohjoismaiden johtavan lukitus- ja turvallisuusratkaisujen toimittajan, Certego Oy:n omistukseen.

Pohjoismaiden johtavan toimijan laaja valikoima nyt Savossa

Toiminta Kuopiossa tulee jatkumaan ennallaan, osaavalla henkilökunnalla ja totutun hyvällä palvelulla. Yrityskaupan myötä Certego pystyy tarjoamaan Lukkoaitan asiakkaille yhä kokonaisvaltaisemmat ja entistä laadukkaammat ovi- ja turvallisuusympäristön palvelut koko Savon alueella.

Lukkoaitta Oy:n Marko Heiskasen työ jatkuu Certegon Kuopion yksikön johtajana. Tuleva vuosi tuo uusia, mielenkiintoisia haasteita, joihin Lukkoaitan kokenut ammattilaisten joukko tarttuu innolla.

"Yhdistyminen Certegon kanssa antaa meille mahdollisuuden vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistä kokonaisvaltaisemmin. Henkilöstöllemme ja toimintamme kehittämiselle iso konserni luo uudenlaiset puitteet. Meille on tärkeää olla mukana alan kehityksen kärjessä ja toimia omalla alueellamme suunnannäyttäjänä entistä vahvemmin. Tähän uskon Certegon antavan meille erinomaiset eväät", Heiskanen kertoo.

Rekry on käynnistynyt

Certegon aluejohtaja Mikko Sauramo korostaa kattavia palveluja ja vahvaa paikallisuutta.

"Lukkoaitta on nyt osa vahvaa Certegoa ja se mahdollistaa kokonaisvaltaiset turvallisuusratkaisut nyt koko Savon alueella; muun muassa. kulunvalvonta-, työaika-, lukitus-, ovi- ja porttiautomatiikka-, potilasturva-, rikosilmoitin-, kameravalvontaratkaisut sekä näihin liittyvät kattavat palvelut kaikenkokoisille asiakkaille. Palvelemme aina pienyritysten kulunvalvonta- ja lukitustarpeista turvallisuuskriittisten julkisyhteisöjen ja kansainvälisten konsernien kokonaisturvallisuuden hallintaan", Sauramo kertoo ja lisää turvallisuuden laajan palvelukattauksen löytyvän nyt samasta paikasta ja paikallisesti.

"Tarjoamme kaikki turvallisuuteen liittyvät palvelut samalta toimittajalta aina suunnittelusta huoltoon ja kunnossapitoon, koko järjestelmän elinkaaren ajan. Vaikka olemme Pohjoismaiden johtava toimija, olemme samalla myös paikallinen. Palvelemme Kuopiossa samassa tutussa osoitteessa, totutulla hyvällä palvelulla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla, jota nyt tarvitsemme lisää. Haluamme palvella Savon alueella entistä paremmin ja laajemmin, siksi haemme lisää osaajia Kuopioon. Hae joukkoomme, ohjeet löytyvät verkkosivulta www.certego.fi", Sauramo kannustaa lopuksi.

Tervetuloa poikkeamaan!

CERTEGO Kuopio
Maaherrankatu 21,
70100 KUOPIO
p. 017 262 4700, palvelunumero ympärivuorokautinen
ma – pe 8 – 16
la suljettu

Artikkeli julkaistu talven 2019 Savon Xpressissä