Certego Oy ja Schneider Electric Finland Oy solmineet kumppanisopimuksen

/global/scaled/1792x779x1x34x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Schneider-security-expert-IMG-pieni.jpg

Certego Oy ja Schneider Electric Finland Oy ovat solmineet kumppanisopimuksen 4.2.2019, joka mahdollistaa Certego Oy:lle Schneider Electric Finland Oy:n järjestelmien jakelun Suomen markkinoilla.

Schneider Electric toimittaa valmiita, innovatiivisia ratkaisuja kaikenkokoisten kiinteistöjen nykyaikaiseen hallintaan; niin asuinrakennuksiin, pieniin ja keskisuuriin kaupallisiin kiinteistöihin kuin laajoihin kampuksiin ja maailmanlaajuisiin yrityksiin.

Alkuvaiheessa Certego keskittyy Schneider Electricin kulunvalvonta- ja paloilmoitinjärjestelmien myyntiin, asennuksiin ja ylläpitoon. Schneider Electricin järjestelmiä ovat mm. Esmikko- ja EcoStuxure™ Security Expert -kulunvalvontajärjestelmät sekä Esmi-paloilmoitinjärjestelmät.

Schneider Electricin järjestelmät täydentävät Certegon edelläkävijyyteen tähtäävää valikoimaa ja luovat erinomaiset edellytykset liiketoimintamme kasvulle ja olemassa oleville asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisemmat ratkaisut koko maan laajuisesti, kertoo Arto Seppäläinen, Certego Oy:n valikoimajohtaja.

 

Lisätiedot:                                                                                         

Arto Seppäläinen, valikoimajohtaja            
Certego Oy     
p. +358 41 502 1800  
arto.seppalainen@certego.fi
 

Mika Ruotsalainen, Account Manager
Schneider Electric Finland Oy
p. +358 500 811 741
mika.ruotsalainen@schneider-electric.com