ABLOY PULSE -kampanja taloyhtiöille

/global/scaled/854x370x743x0x850x370/Other-certegoFI-photos-brand-library-PDF ladattavat-Pulse_kampanja_Key_1800x370.jpg

Uusiin PULSE-tilauksiin yksi avain per huoneisto ilmaiseksi!

Aika vaihtaa nykyaikaiset lukot taloyhtiöön? Nyt se kannattaa sillä, ABLOY tarjoaa jokaiseen huoneistoon yhden ilmaisen PULSE-avaimen ja voitte lisäksi voittaa maistuvat pihajuhlat!

ABLOY on käynnistänyt PULSE-tarjouskampanjan taloyhtiöille. Lukoston vaihdon yhteydessä ABLOY tarjoaa veloituksetta yhden PULSE-avaimen jokaista huoneistoa kohden. Edun arvo on noin 30€ per huoneisto. Kampanja on voimassa 7.4.–31.12.2020 aikana tehdyille tilauksille. 

Asiantuntija-apua lukitusasioissa

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää PULSE-lukitusratkaisusta ja taloyhtiön kokonaisturvallisuudesta, näinä aikoina vaivattomasti etäyhteyksien välityksellä. Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät täältä ja lisätietoa PULSE-lukitusjärjestelmästä löydät myös täältä.

Voita taloyhtiöllesi pihajuhlat vuodelle 2021

Valitessanne taloyhtiöönne ABLOY PULSE -lukituksen, osallistutte pihajuhlien arvontaan. ABLOY arpoo kaikkien kampanjan hyödyntäneiden taloyhtiöiden kesken huikean maistuvat pihajuhlat. Pihajuhlat järjestetään erikseen sovittavana ajankohtana huhti-toukokuussa 2021 ja niihin saapuu yksi Suomen huippukokeista kokkaamaan asukkaillenne burgereita. Viimeistään tuolloin saamme toivottavasti jälleen viettää huolettomasti aikaa yhdessä.

Arvonnan ehdot löydät täältä.