CERTEGO avaa ovia Suomen Asuntomessuilla Porissa

/global/scaled/2694x1174x2x372x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Pori Koekatu asuntomessut 201708_3.jpg

Kuvassa Asuntomessualueen tiedepäiväkoti Välke

Helppoa ja turvallista liikkumista kaikenikäisille tarjoaa Porin Asuntomessujen CERTEGOn kohteet. CERTEGO on toimittanut lukitus- ja turvallisuusratkaisuja kahdeksaan asuntomessukohteeseen.

Virkkulankylä-konseptiin kuuluvaa hoivakotia ja tiedepäiväkoti Välkettä yhdistää liikkumisen vaivattomuus ja turvallisuus, joka on ollut myös lukitussuunnittelun lähtökohtina. Vanhuksille ja lapsille suunnattujen lukitus- ja turvallisuusratkaisujen tulee olla arjessa huomaamattomia, mutta erityisen luotettavia.

”Messurakentaminen on ollut meille mieluisa kokemus. Olemme toteuttaneet Siklatilat Oy:n ja Rakennusliike Tikakoski Oy:n kanssa yhteistyössä lukuisia hoiva- ja päiväkotikohteita ympäri Suomen. Huomioimme käyttäjien erityispiirteet jo lukituksen ja oviautomatiikan suunnitteluvaiheessa. Satojen kohteiden kokemus on antanut vahvan selkärangan toimivien, pitkäikäisten ja turvallisten hoiva- ja päiväkotien oviympäristöjen toteuttamiseen”, kertoo Certegon myyntipäällikkö Lasse Eteläinen.

Hyvää asumista vauvasta vaariin

Porin Asuntomessualueella on kiinnitetty huomiota hyvään asumiseen läpi ihmiselämän. Alueella elävät rinnakkain vanhukset ja lapset. Luonnontiedepainotteinen tiedepäiväkoti (kohde 17) on  Hoivatilat Oy:n rakennuttama ja Pilke Päiväkotien operoima kohde. Mehiläisen hoivakoti, Kiinteistö Oy Porin Karjarannan Helmi (kohde 1), toimii yli 50 vanhuksen kotina.

CERTEGO on toteuttanut molempiin kohteisiin oviympäristöjen lukitusratkaisut, heloitukset ja ovensulkimet pääosin Abloyn kotimaisilla tuotteilla sekä lisäksi hoivakotiin Recordin laadukkaat kääntöovikoneistot.

Lisäksi löydät ratkaisujamme kuuden messukodin oviympäristöistä:

  • Winnovan tähti (kohde 7)
  • Bunkkeri (kohde 16)
  • Villa Karhu (kohde 19)
  • Casakivi (kohde 20)
  • Wienerberger JokiDuo (kohde 22)
  • Talo Haltiatar (kohde 26)

Yale Doormanilla voit heittää turhat huolet pois

Älykäs koti alkaa jo ovelta

Winnovan Tähti  -kohteen viidessä ovessa on Yale Doorman -älylukitusratkaisut. Lisäksi talo on turvattu tänä keväänä markkinoille tulleella Yale Smart Living -hälytinjärjestelmällä. 

Yale Doorman –älylukot ovat kasvattaneet suosiotaan, eikä syyttä. Nykyaikaisen lukon kanssa lukitushuolet vaihtuvat huolettomuuteen. Enää ei tarvitse olla huolissaan lapsen unohtuneista tai kadonneista avaimista tai aukijääneistä ovista. Kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa tarvittaessa välittömästi käytöstä ja lukko hoitaa oven lukitsemisen automaattisesti.

Yale Doorman -älylukon asentaminen vanhoihin ja uusiin oviin on niin helppoa, että sen voi tehdä myös itse. Tai pyytää Certegolta vaivaton asennus palveluna. Yale on ASSA ABLOY -konsernin kuluttajabrändi.

Tervetuloa tutustumaan ratkaisuihimme Porin Asuntomessuille 6.7.-5.8.2018.

ASuntomessut Porissa 2018

Älykäs koti ja huoleton arki messuhintaan Porin CERTEGOlta

Nyt on oiva tilaisuus päivittää oman kodin lukot nykyaikaan, ja unohtaa huoli jatkuvasti hävyksissä olevista avaimista. Tarjoamme Porin Asuntomessujen ajan Yale Doorman –älylukon* 329 eurolla ja elektronisen ovisilmän 55 eurolla. Kysy tarjousta myös Yale Smart Living -hälytysjärjestelmän tuotteista. 

Tarjoukset ovat voimassa Porin CERTEGOssa 6.7.-3.8.2018 (Satakunnankatu 31, 28130 Pori). CERTEGO Pori palvelee arkisin klo 8.00–16.00.

Avaa kotiovesi sinulle sopivimmalla tavalla! 

*Tarjous koskee harmaata Yale Doorman -älylukkoa.

CERTEGOlta Yale Smart Living -tuotteet