Certego HUSin sairaalahankkeissa turvaurakoitsijana

Havainnekuva: HUS

/global/scaled/494x216x43x0x494x215/Other-certegoFI-photos-brand-library-HUS havainnekuva.jpg

Certegon pitkä yhteistyö Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin (HUS) kanssa jatkuu käynnissä olevissa mittavissa sairaalahankkeissa. Siltasairaala on HUSin historian suurin rakennushanke, jonka kustannusarvio on 296 M€.

Certego on valittu Meilahden sairaala-alueelle parhaillaan rakenteilla olevan Siltasairaalan kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmien toimittajaksi. Kyseessä on HUSin historian suurin rakennushanke. Siltasairaala korvaa Töölön sairaalan sekä osan Syöpätautien klinikasta. Rakennus liitetään sekä toiminnaltaan että tiloiltaan Meilahden Tornisairaalaan ja Kolmiosairaalaan sekä Syöpätautien klinikan edelleen käyttöön jääviin osiin. Meilahden sairaaloista muodostuu yhtenäinen Torni-, Kolmio- ja Siltasairaalan kokonaisuus. Siltasairaalan toiminnan on tavoitteena käynnistyä vuonna 2023.

 

Peruskorjauskohteet vaativat erityisosaamista myös turvallisen kulkemisen näkökulmasta

Certego vastaa myös peruskorjauksessa olevan Puistosairaalan kulunvalvonta- kameravalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmien turvaurakoinnista. Suojeltu Puistosairaalakiinteistö, entinen Lastenklinikan rakennus peruskorjataan kauttaaltaan aikuiskirurgian, vaativan erikoissairaanhoidon käyttöön. Arvioitu valmistumisaika on vuonna 2021.

Olemme turvaurakoitsijana myös Haartmaninkatu 1:n peruskorjauksessa, jossa vastaamme opetustilojen kulunvalvonta-, kameravalvonta, rikosilmoitin- ja henkilöturvajärjestelmien toimituksesta. Peruskorjattavaan vanhaan osaan tulee Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Suu- ja leukasairauksien osaston opetus, HUSin HYKS Pää- ja kaulakeskuksen Suu- ja leukasairauksien linjan Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikkö. Arvioitu valmistumisaika on vuonna 2020.

 

Lisätiedot

Samu Tiilikainen, myyntipäällikkö

Certego Oy

samu.tiilikainen@certego.fi