CERTEGO muuttaa uusiin toimitiloihin PK-seudulla

/global/scaled/1030x450x0x46x1000x435/Other-certegoFI-photos-products-services-virtatalo.jpg

Kuva: Virtatalo

Certegon Espoon pääkonttori ja avainpalvelupiste sekä Vantaan keskusvarasto, avainpalvelupiste ja huoltotoiminnot yhdistävät toimintansa ja muuttavat kesällä Vantaan Myyrmäkeen.

Certegon Espoon Tietäjäntie 14:n pääkonttori ja avainpalvelupiste sekä Vantaan Taivaltie 4:n toimipaikka yhdistyvät kesän aikana ja palvelevat jatkossa Vantaan Myyrmäen Virtatalossa. Muuton tavoitteenamme on toimintoja yhdistämällä ja tiloja nykyaikaistamalla parantaa asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä.

Muuttoaikataulu

Avainpalvelupisteet

Espoon ja Vantaan avainhallintapisteemme ovat suljettuina 23.-25.6. muuton vuoksi. Avainpalvelumme palvelee perjantaista 26.6 alkaen uusissa tiloissa osoitteessa Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa. Pahoittelemme muutosta aiheutuvaa palvelukatkoa. Tarkistathan ennen avainten noutoa / palautusta taloyhtiönne isännöitsijältä kuulutteko Vantaan vai Helsingin avainpalvelun asiakkaaksemme.

Keskusvarasto

Keskusvarastomme toimii uudessa osoitteessa 29.6. alkaen. Sisäänkäynti Virtatalon Kilterinkaaren / junaradan puolelta. Pyydämme tavarantoimittajiamme huomioimaan uuden osoitteemme kesä-heinäkuun vaihteen toimituksissa.

Asennus-, huolto- ja kunnossapitopalvelut

Muutto ei vaikuta Certegon asennus-, huolto- ja kunnossapitopalveluihimme. Järjestelmien ja lukituksen korjaukseen liittyvät huoltotyöt saatte tilattua helposti joko puhelimitse p. 010 700 701 (päivystyspalvelu 24/7) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@certego.fi.

Pääkonttori

Pääkonttorimme toimii uusissa tiloissa Virtatalon 5. kerroksessa 1.7.2020 lähtien niiden toimintojen osalta, joissa lähityöskentely on perustelua. Huomioimme kaikessa toiminnassamme tarkasti vallitsevan poikkeustilanteen edellyttämät suojautumistoimet ja arvioimme tilannetta säännöllisesti. 

Certegon pääkaupunkiseudun avainpalvelupisteiden yhteystiedot:

Helsinki                                                                

Mikonkatu 8 (Aikatalo)

00100 HELSINKI

Puhelin 010 700 701

 

Vantaa                                       

Rajatorpantie 8 (Virtatalo)

01600 VANTAA

Puhelin 010 700 701