Finnsec 2019 -messutapahtumaan rekisteröityminen alkanut!

/Other/certegoFI/photos/brand-library/FinnSec2019.jpg

Turvallisuusalan perinteinen, joka toinen vuosi järjestettävä Finnsec-messutapahtuma on uudistunut ja syksyn tapahtumaan rekisteröityminen on nyt käynnistynyt.

Finnsec 2019 -tapahtuma kokoaa 2.-3.10.2019 Helsingin Messukeskukseen alan ammattilaiset, päättäjät sekä yritysten turvallisuusasiantuntijat Turvallisuuden digitalisaatio -teeman äärelle. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa laadukkaan seminaariohjelman, erinomaisia asiantuntijapuheenvuoroja sekä mahdollisuuden antoisiin kohtaamisiin kollegoiden kesken. Tänä vuonna pureudutaan digitalisaatioon ja annetaan merkittävä rooli alan tulevaisuudelle, joka näkyy mm. alan opiskelijoiden esille nostamisena.

Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan myös Cyber Security Nordic -, Kiinteistö- ja Avita Audio Visual Expo -tapahtumat, joten tapahtumakokonaisuus antaa erinomaisen kokonaisnäkymän kiinteistöjen nykyaikaiseen hallintaan.

Certego on mukana Finnsec-tapahtumassa vuorovaikutteisella messuosastollaan (osasto 6d30), jonka messuohjelman tulemme julkaisemaan syyskuussa. Kannattaa varata jo nyt 2.-3.10.2019 kalenterista, sillä tätä alan tapahtumaa ei kannata jättää välistä. Kaiken lisäksi tapahtuma on maksuton!

Rekisteröidy vierailijaksi >>

Finnsec Afterwork

2.10.2019 messupäivän päätteeksi heittäydytään kollegoiden kesken vapaalle. Afterworkin musiikkikattauksesta vastaa Vesala.

Afterwork-tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki messuille rekisteröityneet kävijät.  Tilaisuus on maksuton!