ABLOY FLEXIM PRO / COMPACT -työaikajärjestelmän versiopäivitys 29.6.2020

/global/scaled/1659x721x0x468x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego-59.jpg

ABLOY FLEXIM PRO ja COMPACT –työaikajärjestelmien uusi versio on saatavilla maanantaina 29.6.2020. Päivitys sisältää palvelinpäivityksen sekä työaikapäätteiden ohjelmistopäivityksen. Palvelinohjelmisto päivitetään 29.6.

Työaikapäätteiden ohjelmistot päivitetään tässä vaiheessa vain uusia dynaamisia leimauspainikkeita ja leimausparametreja tarvitseville asiakkaille. Suurimmat muutokset koskevat terminologiaa, jota on uudistettu käytettävämmäksi. Myös entisillä leimausryhmillä tehtävä leimauspainikkeiden määrittely on jatkossa entistä monipuolisempaa. 

Tiedossamme ei ole, että päivitys aiheuttaisi järjestelmän ja työaikapäätteiden käyttökatkoa. Mikäli huomaatte poikkeamia, olettehan herkällä kynnyksellä yhteydessä Palvelukeskukseemme ; p. 010 700 701. 

Päivityksen sisältö:

  • Terminologiauudistus: osaa käyttöliittymässä näytettäviä tekstejä on korvattu uusilla, jotta terminologia olisi selkeämpää. Uusi terminologia saatavilla alla olevalta yhteyshenkilöltämme. Käyttöohjeet päivitetään uusien termien mukaisiksi viikolla 27.
  • Dynaamiset leimauspainikkeet ja leimausparametrit: entinen leimausryhmillä tehtävä leimauspainikkeiden (aikajaksojen) määrittely muuttuu monipuolisemmaksi ja leimauspainikkeiden määrittely siirtyy Hallinta / Painikkeet -valikon alle. Täällä voidaan määritellä päätteellä näkyvät painikkeet: pääpainikkeita 2-8 kpl, joilla voidaan leimata aikajakson tai parametrin. Parametrit voivat olla joko ennalta määrättyjä (esim. 1 kpl) tai käyttäjän annettavissa. Painikkeet voivat myös avata alipainikeryhmän. Tällä voidaan tiettyjä painikkeita koota helposti ymmärrettäviin ja leimattaviin ryhmiin.
  • Jakson pituuden määrittely vuorokausissa tai jakson katkeaminen kuukauden tiettynä päivänä mahdollistaa jaksoylityölaskennan muille kuin aiemmin viikkoina määritellyille jaksopituuksille.
  • Kommentit-raportti listaa kalenteritapahtumien kommentit.
  • Tiedonsiirtoihin on lisätty toimeksiantojaksojen vienti. Tällä saadaan Tehtävä-/projektiseuranta -ominaisuudella merkityt toimeksiantojaksot vietyä ERP-järjestelmiin


Lisätiedot:

Timo Lähdesmäki, palveluiden kehityspäällikkö
timo.lahdesmaki@certego.fi | p. 050 329 9032