HID Signo – lukijauutuus HID Global:ilta

HID Global on julkistanut uudenajan lukijasarjan, jotka tukevat ennennäkemättömän laajasti eri tunnisteteknologioita yhdistyen saumattomasti eri kulunvalvontajärjestelmiin.

Entistä nykyaikaisempi lukijaratkaisu

HID Global:in uusi lukijamalli HID Signo on suunniteltu entistä monipuolisemmaksi, tehokkaammaksi sekä nykyaikaisemmaksi lukijaratkaisuksi. HID Signo -lukijoissa on huippuluokan SEOS-salaus ja sen lukuetäisyys on entistä parempi lukijan pinnan havaitsemisominaisuuden myötä.

HID Signo -lukijoiden monipuolinen tunnisteteknologia

HID Signo -lukijat tarjoavat yksinkertaisen ja tehokkaan lähestymistavan kulunvalvontaan melkein missä tahansa tilanteessa. Tämä saavutetaan monikerroksisella tietomallilla, joka varmistaa tietojen aitouden ja yksityisyyden. Lukijat ovat yhteensopivia yli 15 tunnisteteknologian kanssa ja integroituvat HID Origo –järjestelmään. Lukijat tukevat myös Apple Wallet –sovelluksen tunnisteita, joka mahdollistaa mm. älykellon toimimisen kulkutunnisteena. HID Signo –lukijoissa voidaan käyttää kulkutunnisteena niin älypuhelinta tai perinteisiä vaihtoehtoja kuten koodia, kulkukorttia tai -lätkää. Lukijat toimivat sekä Bluetooth- että NFC-yhteyden kanssa.

Lisätiedot:
Juha Hautamäki
juha.hautamaki(a)certego.fi
p. 010 700 7253