iLOQ S5 –kampanja taloyhtiöille 2021

/global/scaled/3508x1526x0x38x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-TERO_REPO_ILOQ_KIMI_RAIKKONEN iLOQ S5 Key.jpg

Nyt on otollinen aika uudistaa lukitus uuteen, digitaaliseen iLOQ S5 -järjestelmään. iLOQ tarjoaa ulko-ovien avainpesäpaketit ja sylinterit sisäovien avainpesäpakettien ja sylintereiden hinnalla!

iLOQ S5 on huipputason elektromekaaninen pääsynhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa kiinteistön turvallisuustason kohotuksen ja ylläpidon vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. S5-järjestelmän etuja ovat muun muassa seuraavat:

  • Paristoja ei tarvita, sillä kulkuoikeuksien antamiseen tarvittava sähkö saadaan avaimen työntöliikkeestä.
  • Kun avain katoaa, ei lukkoja tarvitse vaihtaa tai sarjoittaa uudelleen. Kadonneen iLOQ -avaimen pääsyoikeudet voidaan poistaa järjestelmästä etäyhteydellä.
  • Avaimia ei voi kopioida luvatta. Avaimen kopiointisuojaus perustuu vahvaan ja muuttuvaan digitaaliseen salaukseen.
  • Yhteisten tilojen väärinkäytökset on helppo selvittää. Lukkosylinteri tallentaa muistiinsa lukon avaamisen tai avaamisyrityksen. Tarvittaessa voidaan rajoittaa asukkaiden pääsyä tiettyihin tiloihin, esimerkiksi yöaikaan.
  • Asukas voi käyttää yhtä ja samaa avainta kaikkialla kiinteistössä. Yhteen avaimeen voidaan ohjelmoida kaikki tarvittavat pääsyoikeudet.

Kampanja on voimassa olemassa oleville, yksityisesti omistetuille asunto-osakeyhtiöille, joiden lukitus uusitaan kerralla ja kokonaan iLOQ S5 -järjestelmään. Edun arvo tyypillisessä asunto-osakeyhtiössä on yli 1 000 euroa. Kampanja on voimassa 8.3. - 31.12.2021.

Asiantuntija-apua lukitusasioissa

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää iLOQ S5 -lukitusratkaisusta ja taloyhtiön kokonaisturvallisuudesta vaivattomasti etäyhteyksien välityksellä. Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät täältä.