Uusi iLOQ 5 Series julkaistu

iLOQ 5 Series sulauttaa S5- ja S50 -tuoteperheet yhdeksi järjestelmäksi. Järjestelmän myötä asiakkaat voivat valita itselleen mieluiset avaimet ja tunnisteet. Näitä ovat fyysinen älyavain tai tunniste, puhelinavain, avain-fob sekä PIN-koodi.

iLOQ 5 Series kommunikoi tehokkaasti

iLOQ 5 Series -järjestelmän ainutlaatuinen ominaisuus on, että sen pääsyoikeudet pysyvät jatkuvasti ajan tasalla laitteiden välisen kaksisuuntaisen kommunikoinnin avulla. Tiedot, kuten esimerkiksi pääsyoikeudet ja aikarajoitukset, voidaan päivittää etäyhteyden avulla ja jakaa rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välillä ennen kuin ovi avataan. Järjestelmä välittää tietoa myös kaapeloimattomien lukkosylinterien kautta varmistaen tehokkaan tiedonlevittämisen kiinteistössä. Tämä minimoi tarpeen matkustaa kohteiden ja toimipisteiden välillä.

Järjestelmän vakiomuotoinen ohjelmointirajapinta mahdollistaa integraatiot uudenaikaisten tiedonjako- ja varausjärjestelmien sekä asiakkaiden henkilökohtaisten tietokantojen kanssa.  Kun kaikki laitteet ovat yhteydessä ja kommunikoivat toistensa kanssa, turvallisuus paranee ja hallinnointikulut pienenevät.

Älypuhelimen käyttäminen avaimena, virtalähteenä ja päivityskanavana

NFC-teknologia mahdollistaa, että älypuhelin toimii sekä avaimena että virtalähteenä, kun sitä käytetään iLOQ S50 -lukkojen kanssa. iLOQ 5 Series -järjestelmässä niitä voidaan pian käyttää myös kanavana päivittämään fyysisten iLOQ S5 -avainten ja iLOQ S50-fobien käyttöoikeuksia ainutlaatuisella iLOQ 5 Series -sovelluksella.

iLOQ 5 Series taipuu jopa miljoonan lukon hallinnointiin

iLOQ 5 Series -järjestelmän vakioitu sovellusohjelmointirajapinta mahdollistaa integroinnin sekä tiedonjako- ja varausjärjestelmiin että asiakkaiden henkilökohtaisiin tietokantoihin. Tämä helpottaa esimerkiksi yhteistilojen varausta, jolloin kulkuoikeudet jaetaan vain tilan varanneelle henkilölle.

iLOQ 5 Series skaalautuu asiakkaan tarpeiden ja tilojen mukaan. Se soveltuu niin yksittäisiin rakennuksiin kuin useista kiinteistöstä koostuviin kokonaisuuksiin. Sen avulla pystyy hallinnoimaan jopa miljoonaa lukkoa ja kahta miljoonaa avainta. iLOQ 5 Series toimii luonnollisesti ilman paristoja ja kaapelointia. iLOQ 5 Series avaa ovet vaivattomaan elämään.


Lisätiedot:

iLOQ.com