Automaattista asiakkaiden sisäänpääsyn säätelyä

Helppo tapa huolehtia tilarajoituksista

Viime aikoina tarve rajoittaa samassa tilassa asioivien ihmisten lukumäärää on tullut ajankohtaiseksi lähes kaikkialla. Useilla valmistajilla on automaattisia ratkaisuita, joilla voidaan rajoittaa tilassa vierailevien henkilöiden määrää ilman tarvetta vahtia ovea henkilövoimin. Yksi tällainen on Record FlowControl, joka on helposti liitettävissä olemassa olevaan oviautomatiikkaan.

Record FlowControl-järjestelmä laskee automaattisesti sisään- ja uloskulkijat ja sulkee järjestelmään yhdistetyt automaattiovet ennalta määritellyn enimmäiskävijämäärän tultua täyteen. Oven ulkopuolelle asennettavat LED-valonauhat ilmaisevat värikoodillaan, voiko ovesta kulkea. Kun enimmäismäärä on saavutettu, muuttuu LED-valo vihreästä punaiseksi, ja tällöin ovesta voi kulkea vain ulos. Tämä ei vaikuta hätäpoistumisteihin, joten turvallisuus on aina taattu.

Järjestelmään voidaan liittää myös automaattisia asiakasilmoituksia toistavat kaiuttimet. Vierailijoiden enimmäismäärää voidaan helposti muuttaa + / -  / reset –näppäimillä. Record FlowControl voidaan integroida minkä tahansa valmistajan automaattioveen, ja se kykenee tarkkailemaan useampaa sisäänkäyntiä samanaikaisesti.

Myös muut valmistajat ovat kehittäneet omia ratkaisuita ihmisvirtojen säätelyyn. Esimerkiksi Hikvisionin ratkaisu laskee sisääntulijat hyödyntämällä lämpökameraa, ja järjestelmä kykenee myös tarkkailemaan kasvomaskin käyttöä.

Nämä automaattiset  ihmisvirtojen säätelyratkaisut ovat jo laajalti käytössä kaupoissa, huoltoasemilla, kioskeilla, rautatieasemien ja lentokenttien myymälöissä, yleisötapahtumissa, museoissa, näyttelyissä, teattereissa sekä ravintoloissa.

Hintaesimerkki:

Record FlowControl -peruspaketti 

1 * laskenta-anturi
1 * ohjausyksikkö BDE-näytöllä
2 * LED-nauha
1 * elektroniikkalaatikko, sis. virtalähde

n. 4 000 € (Alv. 0€) Asennus hinnoitellaan erikseen.

Kerromme mielellämme lisää ihmisvirran säätelyn ratkaisuista. Ota yhteyttä myyntiimme >>