Järjestelmäratkaisu ihmisvirran säätelyyn

Poikkeusolosuhteissa voi olla tarpeen rajoittaa tietyssä tilassa olevien ihmisten lukumäärää. FlowControl-ratkaisun avulla tämä voidaan toteuttaa ilman, että tarvitsee ylimääräistä henkilöä vartioimaan ovea ja sen ihmisvirtaa.

Record on julkaissut automaattioville tarkoitetun FlowControl-ratkaisun. FlowControl-järjestelmä laskee automaattisesti oven sisään- ja uloskulkijat. Sen avulla voidaan rajoittaa ihmisvirtaa ja säännöstellä, kuinka monta ihmistä on sisätiloissa yhtä aikaisesti.

Helppo käyttöönotto ja tulkinta

Oven ulkopuolelle asennettavat LED-valonauhat kertovat värikoodillaan, voiko ovesta kulkea. Valon ollessa punainen sisätiloissa on enimmäismäärä ihmisiä. Tällöin ovi on suljettuna ja siitä voi kulkea vain ulos. Vihreä valo kertoo, että sisälle voi kulkea. Sisätilojen ihmisten enimmäismäärää voidaan helposti muuttaa + / -  / reset –näppäimillä.  Record FlowControl voidaan integroida kenen tahansa valmistajan automaattioveen.

Myös Hikvision on kehittänyt oman ratkaisunsa, joka laskee sisääntulijat hyödyntämällä lämpökameraa. Ratkaisun avulla on mahdollista havaita myös naamamaskin käyttö ja hälyttää poikkeamista.

Kerromme mielellämme näistä tänä päivänä erittäin ajankohtaisista ratkaisuista lisää. Ota yhteyttä myyntiimme >>