LenelS2 OnGuard 7.6 nykyaikaiseen kulunvalvontaan

LenelS2 on julkaissut uuden OnGuard®-järjestelmänsä vuotuisen versiopäivityksen 7.6. Vuosikymmeniä ja kymmeniä tuhansia käyttökohteita nähnyt järjestelmä takaa toimintavarmuuden ja käytettävyyden sekä antaa selkärankaa kehittämiseen.

LenelS2 OnGuard selkärankaa kehittää

LenelS2 on osa Carrieria, markkinoiden johtavaa, globaalia lämmitys-, tuuletus- ja ilmastointilaitteiden, jäähdytys-, palo-, turvallisuus- ja rakennusautomaatiotekniikoiden toimittajaa. OnGuard on käytössä yli 90 maassa ja sen on valinnut yli 20 000 asiakaskohdetta omaksi turvallisuusjärjestelmäratkaisukseen. Uusimmassa versiopäivityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota pilviyhteensopivuuteen, integraatioihin, käyttömukavuuteen sekä tietoturvaan. OnGuardin uusin versio 7.6 tuokin hyvin esille LenelS2:n ottaman selkeän suunnan kehittää ja panostaa nykyaikaiseen järjestelmäalustaan ​​ja selainpohjaiseen teknologiaan. 

OnGuardin avoimuudella kilpailuetua

OnGuard on tunnettu avoimuudestaan. Järjestelmän kolmansille osapuolille avoimet rajapinnat mahdollistavat eheän järjestelmäkokonaisuuden, joka on enemmän kuin osiensa summa. Integraatioissa käytettävät teknologiat ovat standardisoituja, tietosuojattuja ja pitkälle tehdashyväksyttyjä, joka tuo kustannustehokkuutta pitkällä tähtäimellä. Avoin toimintakonsepti mahdollistaa entistä älykkäämpiä ja pitkälle automatisoituja ratkaisuita nykyaikaisiin tarpeisiin.

Mobiilikulkemisen monet käyttövaihtoehdot

Älypuhelimella kulkeminen on kehittynyt muutamassa vuodessa huimasti. OnGuard-järjestelmä tukee sekä LenelS2:n omaa BlueDiamond -mobiililukijateknologiaa että muiden valmistajien mobiililukijoita.

BlueDiamond-mobiililukijat mahdollistavat erittäin monipuoliset mobiilikulkemisen muodot. Pääkäyttäjä voi muokata lukijakohtaisesti niiden käyttöominaisuuksia ja ne voidaan säätää hyvinkin tarkasti ja toimimaan juuri halutulla tavalla. Henkilö voi kulkea ovista esimerkiksi vain rennosti twistaamalla älypuhelinta määritellyn matkan päästä lukijasta, näyttämällä puhelinta lukijalle tai tiukemmin vaatimalla mobiilitunnisteen lisäksi myös biometrisen tunnistautumisen henkilökohtaisella älypuhelimella ja tämän lisäksi kysyä vielä PIN-koodia.

Sirillä oven avaaminen ja vaivatonta kulkemista

Lukijat voidaan asettaa tunnistamaan älypuhelimen Sirin ja käyttäjä voi tällöin pyytää oman älypuhelimensa Siriä avaamaan oven. Lukijoille voidaan tehdä myös kulkureittejä, jolloin kulkureitti on aktiivinen vain määritellyn ajan, jonka aikana henkilö pääsee kulkemaan. Puhelin voidaan asettaa myös seuraamaan käyttäjän liikkeitä ja kävelyn hidastuessa ja lopulta pysähtyessä lukijan kohdalle, applikaatio välittää tunnistetiedon lukijalle.

Luotettu globaali järjestelmäratkaisu

LenelS2 OnGuard on tunnettu toimintavarmuuden lisäksi jatkuvasta innovatiivisuudestaan. Tämän vahvistaa myös se, että yli 90:tä Fortune100-kokoluokan yritystä käyttää Lenel®-tuotteita. Myös IHS on sijoittanut LenelS2 OnGuardin kulunvalvontaohjelmistovalmistajana globaalisti sijalle 1 (lähde IHS).