Certegon Palvelukeskuksen vetäjäksi Mari Hinkkala

Certegon palveluliiketoiminnan avaintoiminnon, Palvelukeskuksen vetäjäksi on nimitetty Mari Hinkkala 20.7.2020 alkaen.

Hinkkalalla on pitkä kokemus palvelukeskustoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, mm. VR-yhtymän palvelukeskuksesta. Hän siirtyy Certegolle Palkeet, Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen asiakaspalvelun esimiehen tehtävästä. 

”Minulla on positiivinen fiilis Certegon toiminnasta ja olen saanut hyvän käsityksen siitä, mihin yhtiötä halutaan kehittää. Näen Certegolla hyvän pohjan vahvistaa asiakaspalvelua asiakkaillemme ja täyttää entistä paremmin asiakkaiden odotukset. Luotan ammattilaisten osaamiseen ja haluan tehdä töitä yhdessä. Kohtaamiset ovat aina ainutlaatuisia; on kyseessä sitten asiakas tai oma tiimi. Hyvä asiakaspalvelu kumpuaa työntekijäkokemuksesta, siksi molemmista on pidettävä hyvää huolta,” toteaa Hinkkala innostuneesti.

”Olen iloinen, että löysimme Marin. Hän tuo meille vankkaa osaamista ja monipuolista kehittämiskokemusta palvelukeskuksemme toimintaan. Haluan toivottaa Marin lämpimästi tervetulleeksi Certegoon, toivottaa Certegon toimitusjohtaja Kaarlo Kankkunen.

 

Lisätiedot:

Kaarlo Kankkunen
toimitusjohtaja, Certego Oy

kaarlo.kankkunen@certego.fi
p. 050 328 4169