Certego Oy:n toimitusjohtajaksi Marianne Hynninen

Certegon uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri/kauppatieteiden lisensiaatti Marianne Hynninen. Hän aloittaa tehtävässä 29.10.2018.

Marianne Hynninen on toiminut aiemmin mm. Coromatic Oy:n ja Anvia TV Oy:n toimitusjohtajana. Turvallisuusratkaisut ja niiden ylläpitopalvelut ovat tulleet tutuksi mm. Empowerilla.

Certego on Suomen suurin turvallisuusratkaisujen toimittaja ja yksi tavoite on kasvattaa Certegoa entisestään. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Certegon osaavan tiimin kanssa yhä parempia asiakasratkaisuja. Yhä useampi asiakas haluaa kokonaisvaltaisia turvallisuusympäristöratkaisuja, joissa myös ylläpito on sujuvaa koko elinkaaren ajan” Marianne Hynninen sanoo.

Marianne Hynninen raportoi tehtävässään ASSA ABLOY Suomen maajohtaja Jari Toivaselle.

Mariannella on laaja osaaminen ja kokemus palveluliiketoiminnan ja prosessien kehittämisestä. Kokemus muutoksen johtamisesta ja henkilöstöjohtamisesta antavat vahvan pohjan Certegon asiakaskeskeisen liiketoiminnan edelleen vahvistamiselle ja kannattavalle kasvulle yhdessä osaavan henkilöstön kanssa Suomen johtavana turvaurakoitsijayhtiönä”, sanoo maajohtaja Jari Toivanen.

 

Lisätiedot:

Jari Toivanen
Maajohtaja
ASSA ABLOY Suomi

jari.toivanen(a)assaabloy.com
Mob. +358 40 754 3920