Certego mukana Nenäpäivässä 13.11.2020

/Other/certegoFI/photos/brand-library/Certegon%20nen%c3%a4p%c3%a4iv%c3%a4koonti.jpg

Olemme tänä vuonna Nenäpäivän mukana lahjoittamassa turvaa maailman lapsille. Nenäpäivän vietto huipentuu varsinaisen Nenäpäivän merkeissä perjantaina 13. marraskuuta, kun epäonni käännetään maailman lasten onneksi.

Olemme kerryttäneet Certegon "Onnenpottia" henkilöstömme kanssa koko kuluneen viikon ajan hauskalla sosiaalisen median kuvahaasteella. Nenäpäivätempauksemme on piristänyt valtakunnallisesti 17 toimipaikkamme työviikkoa. Katso kaikki Certegon Nenäpäivä-kuvat Instagram-tililtä.

"On ollut ilo huomata, kuinka kiireisessäkin arjessa on heittäydytty hetkeksi hyvän asian puolesta. On ollut aidosti hauskaa tehdä hyvää. Näen tämän yhtenä tapana toteuttaa yritysvastuullisuutta, mutta samalla vaikuttaa positiivisesti myös työnantajamielikuvaamme", kertoo Certegon markkinointi- ja viestintäpäällikkö Marja Hämäläinen.

Nenäpäivää tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Korona on osunut maailmalla kipeimmin juuri niihin, joilla meni heikosti jo ennen koronaa. Nenäpäivää vietetään, jotta useammalla maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään – poikkeustilanteesta huolimatta.

Kannustamme myös muita yrityksiä tekemään hyvää. Jo viidellä eurolla kaksi lasta pääsee vuodeksi kouluun.
Tee lahjoitus Nenäpäivän sivuilla>>

 

Lisätiedot:

Marja Hämäläinen
marja.hamalainen(a)certego.fi

p. 044 289 9582