Mirva Viljakainen Certegon palvelujohtajaksi

Mirva Viljakainen on nimitetty Certegon palvelujohtajaksi ja Certego Suomen johtoryhmän jäseneksi 2.11.2020 alkaen. Viljakaisen vastuulla on Certegon palvelut ja niiden kehitys. Viljakaisen mukana Certegoon siirtyy KeyConin liiketoiminta.

Viljakaisella on yli 25 vuoden kokemus turvallisuus- ja kiinteistöalan eri tehtävistä. Viimeisimpänä hän on toiminut avain- ja tunnistehallinnan ylläpidon ja toteutuksen tukemiseen erikoistuneen KeyConin perustajana ja turvallisuuskonsulttina.

”Olen erittäin iloinen, että Mirva liittyy Certegon tiimiin. Hänellä on vahva toimialakokemus ja hän tuntee palvelumme sekä laajasti asiakaskuntaamme. Tavoitteenamme on kasvattaa ja kehittää jatkuvien palvelujen liiketoimintaamme ja uskon, että KeyCon ja siellä luodut asiantuntijapalvelut tuovat siihen oivan lisän. Mirva tuo meille myös näkemystä asiakaskuntamme nykyisiin ja tulevaisuuden palvelutarpeisiin ja niihin vastaamiseen”, kertoo Kaarlo Kankkunen.

”Liityn innolla certegolaisten osaavaan ja kehittyvään joukkoon. Asiakkaiden tarpeet ovat merkittävästi muuttumassa sekä alan tuotteiden että palveluiden osalta, ja tämä muutos haastaa meidät vastaamaan uudenlaiseen kysyntään. Asiakkaiden luottamuksen saaminen ja sen säilyttäminen sekä osaamisen ylläpito ovat kunniatehtäviä. Odotan kovasti, että pääsen tekemään tätä tärkeää työtä Certegon ja upeiden asiakkaidemme kanssa,” kuvailee Mirva Viljakainen ajatuksiaan.

Toivotamme Mirvan lämpimästi tervetulleeksi Certegoon!


Kaarlo Kankkunen
toimitusjohtaja, Certego Oy

p. 050 328 4169
kaarlo.kankkunen(a)certego.fi