Näin olemme varautuneet koronavirukseen

/global/scaled/1194x520x6x576x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Pohjois-Suomi Certego.jpg

Yrityksessämme on ryhdytty useisiin toimenpiteisiin, joilla pyrimme varmistamaan työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveyden ja turvallisuuden sekä turvaamaan asiakkaidemme häiriöttömän toiminnan tässä poikkeustilanteessa.

Jatkamme liiketoimintaamme toistaiseksi täysin normaalisti ja olemme kattavasti varautuneet pandemian vaikutuksiin toiminnassamme. 

Toimenpiteet

  • Henkilökuntamme on ohjeistettu työskentelemään mahdollisuuksien mukaan etänä ja läsnäoloa vaativissa työtehtävissä noudatamme tiukennettuja hygieniavaatimuksia ja suojautumiskeinoja.
  • Olemme ottaneet käyttöön globaalit ja kotimaan matkustusrajoitteet sekä ohjeistaneet työntekijöitämme käyttämään online neuvottelutyökaluja niin yrityksen sisäisissä kuin asiakaspalavereissa.
  • Tiukennettujen hygieniavaatimusten lisäksi, olemme aloittaneet tehokkaammat siivousrutiinit kaikissa toimipaikoissamme sekä olemme varustaneet huolto-, asennus- ja asiakaspalveluhenkilöstömme tarvittavilla suojavälineillä. 
  • Meidän kaikkien terveys ja turvallisuus ovat nyt etusijalla!

Seuraamme tarkasti THL:n tilannepäivityksiä Covid-19 koronaviruksen leviämisestä ja tiedotamme tarvittaessa sen vaikutuksista toimintaamme. Aiheelle nimetty työryhmämme on valmiina varautumissuunnitelmamme mukaisesti järeämpien lisätoimenpiteiden käyttöönottoon. 

 

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Reijo Tiilikainen, asiakkuus- ja turvallisuusjohtaja
Certego Oy
reijo.tiilikainen@certego.fi | p. 0400 416 707