Certego Tulevaisuuden sairaala -virtuaalitapahtumassa 2.-3.9.2020

Kuva: JKMM Arkkitehdit Oy

/global/scaled/709x310x0x30x709x308/Other-certegoFI-photos-brand-library-sairaala nova (kuva JKMM Arkkitehdit Oy).jpg

Certego on mukana Pohjoismaiden suurimmassa terveydenhuollon päättäjätapahtumassa, joka järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti. Certego tuo tapahtumassa esille vahvaa osaamistaan sairaanhoitopiirien turvallisuuden ja häiriöttömän toiminnan varmistamisessa.

Professio järjestää 2.-3. syyskuuta Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon päättäjätapahtuma virtuaalisesti. Tapahtumassa nähdään 40 eri mielenkiintoista puheenvuoroa. Mukana on myös 41 kumppania sekä 500 osallistujaa. Lue lisää >>

Certegolla vahva osaaminen sote-alalta

Sosiaali- ja terveysala on Certegolle merkittävä asiakassegmentti. Yrityksen toimittamia turvallisuusratkaisuja on käytössä niin sairaaloissa, terveysasemilla kuin hoiva- ja palvelukodeissa eri puolilla Suomea. Sairaanhoitopiirien turvallisuudessa korostuu potilasturvallisuuden varmistaminen. Viime vuosien aikana sote-asiakkaamme ovat laajentaneet kulunvalvonnan käyttöä langattomien kulunvalvontajärjestelmien ansiosta. Ne ovat kustannustehokkaita ja helppoja toteuttaa. Poliklinikka ja potilasvastaanottotiloja on voitu ottaa kulunhallinnan piiriin ja näin mahdollistettu entistä parempi potilasturvallisuus. Lue lisää >>

Sairaala Novan turvallisuutta rakentamassa

Keski-Suomen Sairaala Nova on Suomen ensimmäinen 2000-luvulla rakennettava täysin uusi keskussairaala. CERTEGO toimittaa Sairaala Novaan kokonaisvaltaisen ABLOY OS -järjestelmän, ABLOY FLEXIM -työajanhallintajärjestelmän, Boschin kameravalvontajärjestelmän, rikosilmoittimet, 9Solutions henkilö- ja potilasturvajärjestelmät sekä Zenitelin IP-ovipuhelinjärjestelmän.

”Vahvuutena meillä tässä projektissa on ollut se, että meillä on aikaisempaa kokemusta sairaalaympäristöjen rakentamisesta, projektoinnista sekä palveluiden tuottamisesta sen jälkeen koko elinkaaren ajan. Myös ymmärrys sairaaloiden turvallisuusympäristön vaatimuksista ja nykyaikaisista turvallisuusteknologioiden mahdollisuuksista korostuu kun rakennetaan uutta keskussairaalaa”, kertoo CERTEGO Oy:n aluepäällikkö Mikko Sauramo.