Vuoden ikäinen CERTEGO erottautuu palvelulla

/global/scaled/1476x643x77x60x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-celebratingpieni.jpg

Tasan vuosi sitten, 1.9.2016 syntyi turvallisuusalalle ennennäkemätön toimija kun turvateknologia-alan suunnannäyttäjänä tunnettu Flexim Security ja alan johtava lukitus- ja turvaratkaisujen toimittaja Turvaykköset yhdistivät osaamisensa.

CERTEGOna pystymme tarjoamaan asiakkaillemme valtakunnallisesti koko turvallisuuden kokonaisuuden aina alan uusimmista turvaratkaisuista innovatiivisiin huolto- ja korjauspalveluihin, ja kaikkea niiden väliltä. Panostamme asiakaskokemukseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Meille asiakkaan helppo ja huoleton kulkeminen sekä alan paras palvelu ovat tinkimättömiä asioita.

Ensimmäisen vuoden aikana olemme hitsanneet yhteen kaksi vahvaa toimijaa ja rakentaneet asiakkaillemme ennennäkemättömien turvaratkaisujen ja -palvelujen kokonaisuuden. Jatkamme viitoittamallamme tiellä palvelemalla entistä kokonaisvaltaisimmilla turvallisuusratkaisuilla ja oviympäristön hallintaa helpottavilla kokonaispalveluilla. Valtakunnallisesti vuorokauden jokaisena tuntina, ja vuoden jokaisena päivänä. CERTEGO on luotettavaa turvaa.

Kerromme mielellämme lisää. Varaa oma tapaamisaikasi täältä.