Yale Doorman -asuntomessutarjous Porin CERTEGOlta

Porin Asuntomessujen 12 messukohteessa kuljetaan huoletta ilman perinteistä avainta. Yale Doorman -älylukkoratkaisut saat nyt Porin CERTEGOlta messuhintaan!

CERTEGOlta Yale Smart Living -tuotteet

Älykäs koti alkaa jo ovelta

Winnovan Tähti (kohde 7) -kohteen viidessä ovessa on Yale Doorman -älylukkoratkaisut. Lisäksi talo on turvattu keväällä markkinoille tulleella Yale Smart Living -hälytinjärjestelmällä. Yale Doorman –älylukot ovat kasvattaneet suosiotaan, eikä syyttä. Nykyaikaisen lukon kanssa lukitushuolet vaihtuvat huolettomuuteen. 

Enää ei tarvitse olla huolissaan lapsen unohtuneista tai kadonneista avaimista tai aukijääneistä ovista. Kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa tarvittaessa välittömästi käytöstä ja lukko hoitaa oven lukitsemisen automaattisesti. Yale Doorman -älylukon asentaminen vanhoihin ja uusiin oviin on niin helppoa, että sen voi tehdä myös itse. Tai pyytää Certegolta vaivaton asennus palveluna. Yale on ASSA ABLOY -konsernin kuluttajabrändi.

Tervetuloa tutustumaan ratkaisuihimme Porin Asuntomessuille 6.7.-5.8.2018.

ASuntomessut Porissa 2018

Älykäs koti ja huoleton arki messuhintaan Porin CERTEGOlta

Nyt on oiva tilaisuus päivittää oman kodin lukot nykyaikaan, ja unohtaa huoli jatkuvasti hävyksissä olevista avaimista. Tarjoamme Porin Asuntomessujen ajan Yale Doorman –älylukon* 329 eurolla ja elektronisen ovisilmän 55 eurolla. Kysy tarjousta myös Yale Smart Living -hälytysjärjestelmän tuotteista.

Tarjoukset ovat voimassa Porin CERTEGOssa 6.7.-3.8.2018 (Satakunnankatu 31, 28130 Pori). CERTEGO Pori palvelee arkisin klo 8.00–16.00. Tervetuloa!

Avaa kotiovesi sinulle sopivimmalla tavalla! 

*Tarjous koskee harmaata Yale Doorman -älylukkoa.