Asuntomessut 6.7.-5.8.2018, Pori

/Other/certegoFI/photos/Privacy%20Center/child-1864718_1920.jpg

CERTEGO avaa ovia Suomen Asuntomessuilla Porissa. Olemme toteuttaneet lukitus- ja oviautomatiikan ratkaisuja Asuntomessualueen moderneihin hoiva- ja päiväkotikohteisiin.

Helppoa ja turvallista liikkumista kaikenikäisille tarjoaa Porin Asuntomessujen CERTEGOn kohteet. Virkkulankylä-konseptiin kuuluvaa hoivakotia ja tiedepäiväkoti Välkettä yhdistää liikkumisen vaivattomuus ja turvallisuus, joka on ollut myös lukitussuunnittelun lähtökohtina. Vanhuksille ja lapsille suunnattujen lukitus- ja turvallisuusratkaisujen tulee olla arjessa huomaamattomia, mutta erityisen luotettavia.

"Messurakentaminen on ollut meille mieluisa kokemus. Olemme toteuttaneet Siklatilat Oy:n ja Rakennusliike Tikakoski Oy:n kanssa yhteistyössä lukuisia hoiva- ja päiväkotikohteita ympäri Suomen. Huomioimme vanhukset ja lapset jo lukituksen ja oviautomatiikan suunnitteluvaiheessa. Satojen kohteiden kokemus on antanut vahvan selkärangan toimivien, pitkäikäisten ja turvallisten kohteiden toteuttamiseen", kertoo Certegon projektipäällikkö Lasse Eteläinen.

Porin Asuntomessualueella on kiinnitetty huomiota hyvään asumiseen läpi ihmiselämän. Alueella elävät rinnakkain vanhukset ja lapset. Luonnontiedepainotteinen tiedepäiväkoti on Pilke Päiväkotien käsialaa. Mehiläisen hoivakoti toimii yli 50 vanhuksen kotina. CERTEGO on toteuttanut molempiin kohteisiin oviympäristöjen lukitusratkaisut, heloitukset ja ovensulkimet Abloyn kotimaisilla tuotteilla sekä lisäksi hoivakotiin Recordin kääntöovikoneistot. Tervetuloa tutustumaan ratkaisuihimme Porin Asuntomessuille.