Jyväskylän rakennusmessut 8.-10.3.2019

/global/scaled/1098x477x237x25x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Jyväskylän rakennusmessut banneri 2019.jpg

Jyväskylän rakennusmessut käynnistävät kevään! CERTEGO on mukana rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton erikoismessuilla Jyväskylässä perinteiseen tapaan yhdessä Yalen kanssa 8.-10.3.2019. Luvassa on kevään lyömättömimmät Yale-tarjoukset!

Tervetuloa hakemaan ideoita ja ratkaisuja kodin älykkääseen lukitukseen ja turvallisuuteen 8.-10.3.2019 Jyväskylän uudistuneille rakennusmessuille Paviljonkiin. CERTEGO on messuilla mukana perinteiseen tapaan yhdessä Yalen kanssa osastolla C-310. Omaan kotiin tai kesämökille on nyt helposti messuilta päivitettävissä älykäs lukitusratkaisu tai helppokäyttäinen hälytysjärjestelmä, jotka eivät vain paranna kodin turvallisuutta vaan helpottavat myös arkea. Edulliseen messuhintaan tietenkin!

Messut on avoinna:

PE 8.3. KLO 10–17
LA 9.3. KLO 10–17
SU 10.3. KLO 10–16

Tervetuloa keskustelemaan lukitus- ja turvallisuusasiantuntijoidemme kanssa osastollemme sekä hankkimaan Yale Smart Living -tuotteet messuhintaan.

Lisätietoa Jyväskylän Rakennusmessuista löydät täältä >>

Yale Smart Living

Turvaa, seuraa ja hallinnoi kotiasi älykkäästi Yalen älykkäillä tuotteilla. Olipa käytössässi älylukko tai elektroninen ovisilmä, Yalen tuotteiden avulla turvaat sinulle tärkeät asiat helposti ja luotettavasti. Yale-tuotteet on suunniteltu huolettoman ja sujuvan elämisen puolesta – kun voit luottaa siihen, että sinulle arvokkaat asiat ovat turvassa olitpa sitten kotona, töissä tai lomalla, voit keskittyä elämästä nauttimiseen.

Huoleton arki

Olitpa missä tahansa, Yale Doorman -älylukko mahdollistaa kotisi lukituksen ja kulun hallinnan sekä seuraamisen. Väliaikaisen kulkukoodin antamalla päästät huoltomiehen kotiisi vaikka kesämökiltä käsin. Mobiiliaplikaatiolla vastaanotat älypuhelimeesi tiedon siitä, kun lapsesi on päässyt koulusta turvallisesti kotiin. Voit unohtaa huolen avainten häviämisestä, ja avata kotiovesi helposti koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimellasi.

Tutustu Yale Smart Living -tuotteisiin >>