Taloyhtiö2018-tapahtuma 18.4.2018

CERTEGO on mukana Suomen Kiinteistöliiton järjestämässä Taloyhtiö2018-tapahtumassa 18.4.2018 Helsingin Messukeskuksessa.

Olemme mukana Taloyhtiö2018-tapahtumassa, joka on isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille, teknisille asiantuntijoille ja muille taloyhtiöiden parissa toimiville suunnattu luento- ja näyttelytapahtuma.

Kevään alan ykköstapahtuma keräsi viimeksi ennätysmäärän kiinteistöalan ammattilaisia paikalle; paikalla oli lähes 2000 osallistujaa. Näytteilleasettajia oli yli 100 ja luentoja pidettiin kymmeniä.

Tervetuloa kuulemaan Taloyhtiö2018-tapahtumaan CERTEGOn edelläkävijän lukitus- ja turvallisuusratkaisuista. Meillä on yli 45 vuoden kokemus lukitus- ja turvallisuusjärjestelmistä, jotka olemme vuosien saatossa testanneet luotettaviksi. Olemme Abloy- ja iLOQ-valtuutettu jälleenmyyjä, ja edustamme myös muita alan johtavia tuotemerkkejä. Me palvelemme ympäri Suomen ja tarjoamme yhden toimittajan kautta kaikki turvallisuusratkaisut huolto- ja kunnossapitopalveluineen.

Lisätietoa tapahtumasta täältä.