9Solutions henkilö- ja potilasturvajärjestelmät

/global/scaled/1642x714x6x299x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-9Solutionspotilasturva.jpg

CERTEGO suunnittelee, toimittaa, asentaa ja ylläpitää 9Solutions Oy:n kehittämiä terveydenhuollon turvallisuusjärjestelmiä sairaaloihin, terveyskeskuksiin ja palvelutaloihin.

9Solutions Oy on vuonna 2009 perustettu, oululainen ihmisten ja laitteiden paikannukseen perustuvien terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisujen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö kehittää ja valmistaa muun muassa hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmiä, turvapuhelimia etähoiva- ja sensoriteknologiaa kotihoitoon, sairaaloihin ja palvelutaloihin.

9Solutions Oy:n järjestelmiä on käytössä yli 700 terveydenhuollon asiakasorganisaatiolla Suomessa, Saksassa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa.

9Solutions kotihoitoratkaisut Certegolta

Potilasturvajärjestelmä mahdollistaa virtuaalisairaalan jo nyt

9Solutions-järjestelmä nivoo yhteen erikoisairaanhoidon ja perusterveydenhuollon turva- ja viestintäjärjestelmät yhdeksi kokonaisuudeksi. Enää ei tarvita erillisiä järjestelmiä tilannekuvaan, hoitajakutsuun, henkilöturvaan ja paikannukseen. 9Solutions-järjestelmän tilannekuvanäkymä siirtää magneettitaulut historiaan ja helpottaa tehtävien hallintaa ja suunnittelua.

Älykäs turvapuhelin tai videopuhelin voidaan antaa kotiutettavan potilaan mukaan ja potilaan tilannetta voidaan edelleen tarkkailla tilannekuvanäkymästä aivan kuin hän olisi osastolla. Etämittaukset varmistavat kotona tehtävien mittausten laadun ja mittaustuloksia voidaan tarkastella graafeina ilman turhia välivaiheita.

9Solutions-turvajärjestelmä palvelutaloasumiseen

Palvelutaloasumiseen suunniteltu 9Solutions-turvajärjestelmä on luotettava ja helppokäyttöinen. Järjestelmä tarjoaa monipuoliset arkea turvaavat ja helpottavat ominaisuudet. Samaan järjestelmään on liitetty jatkuva-aikainen paikannus, hoitajakutsu, henkilöturva, aluevalvonta, kulunhallinta sekä aktiivisuusseuranta. Päivittyvä järjestelmä on pitkäikäinen investointi, joka ei vanhene.

Langaton henkilöturvajärjestelmä toimii kun tarvitaan turvaa

9Solutions-järjestelmäratkaisu mahdollistaa toimialarajattoman henkilöturvan. Se mahdollistaa sellaisenaan paikannuksen tuoman turvallisuuden sekä mahdollisuudet hälytyksenohjaukseen. Jatkuva-aikaisen paikannuksen ansiosta apu on hätätilanteessa turvattu sijainnista riippumatta. Avun tarvitsijan sijainti näkyy suoraan kutsuviestissä ja kartalla. Henkilöturvajärjestelmän kutsuviestit voidaan välittää työkavereille ja/tai vartijoille. Kannettavista turvanapeista voi helposti tehdä myös hiljaisen hälytyksen ja näin kutsua apua paikalle ennen tilanteen kärjistymistä.

Case: OYS

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin!