Moderni ASSA ABLOY Aptus –talotekniikkajärjestelmä

/global/scaled/999x433x0x3x999x434/Other-certegoFI-photos-brand-library-Assa Abloy Aptus 2.jpg

Aptus on ASSA ABLOYN moderni talotekniikkajärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti asuinkiinteistöjä ajatellen. Aptuksen monipuoliset ominaisuudet helpottavat niin isännöitsijän kuin asukkaan arkea ja luovat samalla entistä varmempaa turvaa. Me CERTEGOssa tarjoamme ratkaisut huolettomampaan arkeen.

ASSA ABLOY Aptus mahdollistaa perinteisen kulunvalvonnan ja avaimetta kulkemisen lisäksi energian seurannan, nykyaikaiset ovipuhelimet, sähköisen asukastiedottamisen, varausjärjestelmän ja turvahälytykset. Aptus luo turvaa, jonka turvin omassa kodissa voi elää turvallisesti entistä pidempään. Aptuksen kulunohjaus- ja tilavarausjärjestelmä soveltuu hyvin myös yrityskäyttöön.

Aptus hyödyttää sekä isännöitsijää että asukkaita

Talotekniikkajärjestelmästä hyötyvät sekä isännöitsijät että asukkaat. Isännöitsijälle tai kiinteistön muulle pääkäyttäjälle Aptus luo helppoa hallintaa. Huoneistokohtaisia ja koko kiinteistölle yhteisiä toimintoja liitetään yhteen ohjausyksiköiden avulla, joka mahdollistaa koko kiinteistön kattavan kokonaisuuden. Aptus soveltuu hyvin suuriin kerrostalokiinteistöihin, joissa asukkaiden vaihtuvuus on tiheää. Yale Doorman -lukitus on turvallinen ja nopea päivittää eikä kadonneista avaimista tarvitse enää murehtia.Järjestelmän käyttäjä, esimerkiksi asukas pääsee helposti tekemään tilavarauksia oman asuntoportaalin avulla Internetissä. Nykyaikainen ovipuhelin päästää vierailijat joustavasti kylään ja samalla pitää ulkopuoliset talon ulkopuolella.

ASSA ABLOY Aptus mahdollistaa tilojen varauksen helposti mobiililla.

Aptus sujuvoittaa arkea

Aptus luo nykyaikaisen turvallisuuskokonaisuuden huolettomaan arkeen. Se nivoo yhteen kaikki tärkeät turvallisuustoiminnot sekä uudenlaisen asukkaan portaalin. Aptus tarjoaa hyödyllisiä uusia ominaisuuksia asukkaille, kuten sähkön- ja vedenkulutustiedot sekä huoneiston lämpötilan, joilla myös asukkaat voivat vaikuttaa kiinteistön energiatehokkuuteen. Sähköinen tiedottaminen nopeuttaa tiedonkulkua ja tekee siitä helpompaa.

ASSA ABLOY Aptuksen ominaisuuksia

  • Kulunohjaus- ja kulunvalvonta, kuten modernit ovipuhelimet, koodilukot ja lukijat
  • Tiedottaminen, kuten infotaulut ja asuntojen asukastiedot
  • Selainpohjainen varausjärjestelmä, kuten saunat, pesutuvat, kerhotilat jne.
  • Hälytysjärjestelmä, joka suojaa tulipalolta, vesivahingolta ja murrolta
  • Energianseuranta ja vedenkulutus
  • Veloitusjärjestelmä, kuten taloyhtiöön liittyvien maksujen maksaminen
  • Verkkohallinta, kuten asukastiedot
  • Postinjakelu, kuten omalla avaimella toimivat postilaatikot ja elektronisella nimikyltillä ja ovikellolla varustettu lehtiteline, joka ei vaadi enää oveen tehtävää postiluukkua.

Kaikki taloyhtiön lukitus- ja turvallisuusratkaisut CERTEGOn kautta

Meidän kauttamme saat sekä taloyhtiön lukitusratkaisut että rikosilmoitin- ja hälytinjärjestelmät vaivattomasti samalla kertaa. Toimimme valtakunnallisesti 18 paikkakunnalla Suomessa ja yli 90 toimipaikan voimin Pohjoismaissa. Yli 45 vuoden kokemuksemme lukituksista ja turvallisuustekniikasta takaavat asiantuntevan palvelun taloyhtiön kaikkiin lukitus- ja turvallisuusratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä itseäsi lähinnä olevaan CERTEGO-toimipaikkaan.