Flexim-työajanhallinta kulkee nyt mukanasi mobiilissa

/global/scaled/1894x825x7x0x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-ABLOY FLEXIM mobiili.jpg

Flexim-työajanhallintajärjestelmä ymmärtää modernin työyhteisön muuttuvat tarpeet. Flexim kulkee nyt aina mukanasi puhelimessasi ja tablettilaitteilla. CERTEGOn kautta saat kaiken tarvitsemasi yrityksesi nykyaikaiseen kulunvalvontaan ja työajanhallintaan yli 45 vuoden kokemuksella niin järjestelmäkehityksestä kuin niiden huolto- ja kunnossapidosta.

Ajasta ja paikasta riippumaton työajanhallinta nykyajan työnteon tarpeisiin

Työajanhallintajärjestelmät elävät mukana muuttuvissa tarpeissa. Ne palvelevat modernia työntekoa ja uudenlaista työkulttuuria joustavasti, sillä järjestelmät eivät ole paikkaan sidottuja.

Flexim-työajanhallintajärjestelmä on alansa edelläkävijä. Korkea tietoturva ja integroitavuus tekevät ratkaisusta asiakkaalle poikkeuksellisen toimivan. Meillä on kokemus työajanseurantaratkaisuista yli 2 000 kohteessa, mikä tarkoittaa yli miljoonaa tyytyväistä käyttäjää. Uutuutena tarjoamme Fleximin mobiiliversiota, joka on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöliittymiin. 

ABLOY FLEXIM -työajanhallinta seuraa aina mukanasi mobiilissa

ABLOY FLEXIM -mobiili on jatkuvasti kehittyvä, mobiililaitteissa toimiva helppokäyttöinen työajanseuranta. Se on integroitu monipuoliseen Flexim-työajanhallintajärjestelmään, jonka avulla asiakas hallitsee työntekijöidensä työaikaa ja joka tuottaa valmiiksi lasketut ja tulkitut työajat palkanlaskentaa varten. Flexim-työajanhallintajärjestelmässä työaikaleimaukset voidaan tehdä työaikapäätteellä, selainsovelluksessa tai mobiiliapplikaatiolla. Leimauksen yhteydessä henkilö näkee ajan tasalla olevan työaikatilanteensa.

Flexim-työajanhallinta auttaa seuraamaan ja raportoimaan toteutuneiden työaikojen lisäksi myös mm. poissaoloja ja erilaisia yrityskohtaisia syyaikoja. Joustava laskentaohjelmisto auttaa eri toimialojen työehtosopimusten vaatimissa tulkinnoissa.

Laskenta kattaa liukuvien ja kiinteiden työaikojen lisäksi myös erilaiset keskeytyvät ja keskeytymättömät vuorotyöajat. Rooleille voidaan määritellä eri oikeuksia toteuttaa ja korjata leimauksia tai hyväksyntöjä, jolloin esim. esimiehille voidaan erikseen myöntää tuntitietojen hyväksymisoikeus.

Tehostaa päivittäistä toimintaa ja vähentää virheiden määrää

Mobiililaitteella tehdyt tuntikirjaukset helpottavat ja tehostavat päivittäistä toimintaa. Työntekijät voivat helposti leimata tunnit reaaliaikaisesti, eikä niitä tarvitse jälkikäteen kaivella muistista. Erityisesti liikkuvien työntekijöiden kirjaaminen tehostuu, kun leimaukset voidaan tehdä missä vain, eikä tarvitse ajaa toimistolle syöttämään tuntikirjauksia. Myös hallinnon työ tehostuu kun tuntilappujen selvittely vähenee. Ja mikä parasta, palkanmaksu ja mahdollinen laskutus perustuvat todellisiin tunteihin.

Kumppani koko järjestelmän elinkaaren ajan

CERTEGO toteuttaa kaiken toimivaan, helppoon ja turvalliseen kulunvalvontaan ja työajanhallintaan aina suunnittelusta ja asennuksesta laitteiston ylläpitoon ja huoltoon. Ennakoivalla korjaus- ja kunnossapitopalvelulla varmistamme asiakkaalle moitteettomasti toimivat turvallisuusratkaisut koko niiden elinkaaren ajan. Panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen, jotta asiakas voi keskittyä häiriöittä liiketoimintaansa. Edustamme muun muassa ABLOY OS- (ent. Safea) ja Lenel-käyttöjärjestelmiä sekä Flexim-työajanhallintajärjestelmää.

Tunnemme hyvin myös vanhat FLEXIM- ja Safea-kulunvalvontajärjestelmät ja autamme mielellämme asiakkaitamme kaikissa turvallisuusratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä meihin >>