ABLOY FLEXIM 6 -työajanhallintajärjestelmä suuryrityksille

/global/scaled/3456x1504x0x1981x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-andreeew-hoang-f993b77W7Jg-unsplash.jpg

ABLOY FLEXIM 6 on työajanhallintajärjestelmä suurille, yli 300 työntekijän yrityksille. Asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitetty ja erikokoisissa, jopa kymmenien tuhansien työntekijöiden globaaleissa organisaatioissa testattu järjestelmä on suuresta kapasiteetistaan huolimatta helppo käyttää.

ABLOY FLEXIM 6 on monipuolinen, helppokäyttöinen ja toimintavarma työajanhallinnan ratkaisu. Se on integroitavissa yli 300:aan eri työajanhallinnan, palkanmaksun ja henkilöstöhallinnon järjestelmään. Ajasta, paikasta ja muista järjestelmistä riippumaton FLEXIM 6 ymmärtää niin perinteisen kuin modernin työyhteisön tarpeet ja elää asiakkaiden mukana muuttuvassa työkulttuurissa.

Tehostaa päivittäistä toimintaa ja vähentää virheiden määrää

Se kulkee siellä missä sinäkin – mobiilisovelluksella työajanhallinta ja leimausten tekeminen on entistä joustavampaa.  Työaikaleimaukset voidaan tehdä joustavasti työaikapäätteellä, selainsovelluksessa tai mobiiliapplikaatiolla. Leimauksen yhteydessä henkilö näkee ajan tasalla olevan työaikatilanteensa.

FLEXIM 6 -järjestelmän avulla hallitset työntekijöiden työaikaa ja tuotat valmiiksi lasketut ja tulkitut työajat palkanlaskentaa varten. Työajanhallinta auttaa seuraamaan ja raportoimaan toteutuneiden työaikojen lisäksi myös mm. poissaoloja ja erilaisia yrityskohtaisia syyaikoja. Joustava laskentaohjelmisto auttaa eri toimialojen työehtosopimusten vaatimissa tulkinnoissa.

Laskenta kattaa liukuvien ja kiinteiden työaikojen lisäksi myös erilaiset keskeytyvät ja keskeytymättömät vuorotyöajat. Rooleille voidaan määritellä eri oikeuksia toteuttaa ja korjata leimauksia tai hyväksyntöjä, jolloin esim. esimiehille voidaan erikseen myöntää tuntitietojen hyväksymisoikeus.

Varman ja skaalautuvan FLEXIM6-työajanseurannan hyödyt:

 • Varmatoiminen ja monipuolinen
 • Tehokas ja sujuva hallinta vähentää paperityötä 
 • Leimaus ja seuranta mistä ja milloin tahansa
 • Palkanmaksu ja laskutus todellisten tuntien mukaan
 • Mahdollistaa työaikapankin perustamisen
 • Selkeä, moderni ja helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Korkea tietoturva, tietosuoja ja salatut yhteydet
 • Yhteysongelmien ajan leimat säilyvät puskurissa
 • Integroitavissa yli 300:aan eri työajanhallinnan, palkanmaksun ja henkilöstöhallinnon järjestelmään
 • Mobiilisovellus tekee käytöstä entistä joustavampaa
 • Maksusovelluksella maksetut ostokset vähennetään suoraan palkasta, uutuutena Kassamagneetti-integraatio

Kumppani koko järjestelmän elinkaaren ajan

CERTEGO toteuttaa kaiken toimivaan ja helppoon työajanhallintaan aina suunnittelusta ja asennuksesta järjestelmän pääkäyttöön. 

Tunnemme hyvin myös vanhat FLEXIM- ja Safea-kulunvalvontajärjestelmät, ja autamme mielellämme asiakkaitamme turvallisuusratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä meihin >>