Kassakaapit suojaavat arvokkaan omaisuuden

/global/scaled/8000x3474x0x1935x1000x435/Other-certegoFI-photos-products-services-kassakaapit.jpg

Kassakaappi estää yrityksen asiakirjojen, arvoesineiden tai arkaluonteisten tietojen joutumisen vääriin käsiin. Kauttamme on saatavilla useita eri kassakaappimalleja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Autamme valitsemaan käyttötarkoitukseen soveltuvimman mallin.

Kassakaappi on yläkäsite useille erilaisille säilytyskaapeille, kuten arvokaapeille, asiakirjakaapeille, turvakaapeille ja palvelinkaapeille. Kaapin tehtävä on suojata sen sisältöä varkaudelta ja/tai tulipalolta. Me CERTEGOlla autamme sinua löytämään oikean ratkaisun suojaamaan arvokasta omaisuuttasi.

Kassakaappi moniin eri käyttötarkoituksiin

Kassakaappeja on useita eri malleja ja kokoja. Osa lukitaan koodilukolla ja on paloluokiteltuja, kun taas toisissa on avainlukitus, murtosuojaus ja ankkurointivalmius. Esimerkiksi palvelinkaapit ovat murtoluokiteltuja, ja ne antavat erinomaisen murtosuojauksen. Hyvien ilmastointiratkaisujen ansiosta palvelin on suojassa myös käytön aikana.

Tärkeät asiapaperit turvassa asiakirjakaapissa

Luottamukselliset tiedot, sopimukset ja muut tärkeät asiakirjat on olennaista suojata vääriin käsiin joutumiselta. Ne eivät myöskään saa olla vaarassa tuhoutua tulipalossa. Paloluokitellun asiakirjakaapin avulla suojaat tärkeät asiapaperit sekä tulipalo- että varkausriskiltä.

Täydennä lisävarusteilla

Turvakaappi on tarkoitettu aseiden, luottamuksellisten asiapapereiden, kannettavien tietokoneiden ja vastaavien säilytykseen. Turvakaapeissa on usein lämpösulake ja Abloyn avainlukko tai hyväksytty sähkölukko. Kaappia voi täydentää erilaisilla lisävarusteilla, kuten lukittavilla lokeroilla, kannettavalle tietokoneelle tarkoitetuilla sisäosilla ja riippukansiotelineillä. Sisuksen lisävarusteita voi yhdistellä rajattomasti ja kaikkien mahdollisten toiveiden mukaan.

Suojaa omaisuutesi oikealla kaapilla

Ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää erilaisista saatavilla olevista kassakaappityypeistä ja mahdollisuuksista löytää tarkoitukseesi parhaiten sopiva säilytysratkaisu.