Suojaa yrityksesi tai taloyhtiön asunnot oikealla ulko-oven lukolla

ABLOY PULSE elektroninen lukitus- ja kulunhallintaratkaisu

/global/scaled/1200x522x0x269x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-ABLOY PULSE ovi.jpg

ABLOY PULSE on lukitusratkaisu nykyaikaisten kiinteistöjen vaatimuksiin. Se on ketterä ratkaisu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Me CERTEGOlla ymmärrämme kiinteistöjen erilaisia lukitustarpeita ja kattavasta valikoimastamme löydämme oikean lukitusratkaisun turvaamaan sinulle tärkeintä.

ABLOY PULSE on varmatoiminen ja helppokäyttöinen lukitusratkaisu, joka takaa sujuvan liikkumisen käyttökohteessa, oli sitten kyseessä koulu, sairaala, toimisto tai kerrostaloasunto. Avaimen työntöliike tuottaa tarvitsemansa energian avaimelle ja lukolle, eikä paristoista tarvitse kantaa huolta. Symmetrisen muotoilun ansiosta avain toimii lukossa kummin päin tahansa ja LED-valo ilmoittaa näkyvästi kulkuoikeuden.

Yhdelle ja samalle PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin henkilön käyttämiin lukkoihin, esimerkiksi oman asunnon oveen, varastojen riippulukkoihin, kerhotiloihin sekä roskakatoksen lukkoon. Lue lisää elektromekaanisista lukitusratkaisuista.

Kohteisiin, joissa tilanteet muuttuvat nopeasti

  • Vuokrataloyhtiöt
  • Opiskelija-asuntolat
  • Asunto-osakeyhtiöt
  • Oppilaitokset
  • Toimistot ja liikekiinteistöt
  • Terveyskeskukset ja palvelutalot

ABLOY PULSE luo monipuolisesti turvaa 

Erityisen ainutlaatuisen PULSE-lukitusjärjestelmästä tekee sen kyberturvallisuus, josta vastaa ASSA ABLOY -konsernin huippuluokan salausteknologia. SEOS® on patentoitu ja standardoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden. PULSE-lukitusjärjestelmän turvallisuus vastaa pankkiturvallisuutta.

PULSE helpottaa merkittävästi isännöitsijän / hallinnoitsijan elämää. Järjestelmän hallinnointiohjelmisto, ABLOY ACCENTRA mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin, jolloin hallinnoijan ja avaimen käyttäjän ei tarvitse olla samassa paikassa. Kulkuoikeuksia voi muuttaa missä vain, milloin vain. Ohjelmisto toimii pilvipalveluna, jolloin sitä voidaan käyttää selaimen kautta niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella. Kulkuoikeudet voidaan ohjelmoida lukkoihin ja avaimiin käyttäjätarpeiden mukaisesti ja esimerkiksi kadonneiden avainten kulkuoikeudet saadaan poistettua mobiilisti saman tien Tieto muutoksista leviää järjestelmässä päivittävän lukijan kautta kulkeneiden avainten välityksellä. Ei enää huolia kadonneista avaimista tai uudelleensarjoituksesta aiheutuvista kuluista.

ABLOY PULSE on helppo asentaa

Olemassa oleva lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE-lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla vain avainpesä. PULSE on kestävä vaihtoehto, joka säästää samalla myös ympäristöä. Pilvipalveluna toimiva hallinnointiohjelma ja joustavasti uusiin tarpeisiin mukautuva järjestelmä mahdollistaa kustannusten ennakoinnin ja investoinnin, joka kestää aikaa.

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan. >> Ota yhteyttä