Autamme pitämään avaimet ja lukostot täydellisesti hallinnassa

/global/scaled/7155x3111x0x568x1000x435/Other-certegoFI-photos-products-services-avainhallintapalvelut.jpg

Avain-ja tunnistehallintapalvelumme mahdollistaa avainturvallisuuden ja lukostojen hallinnan modernein työkaluin. Palvelu antaa käyttöösi keskitetyn ja tietoturvallisen tavan hallita avain-, sarjoitus- ja tunnistetietoja sekä tehdä uusia tilauksia. Visuaalinen käyttöliittymä tekee palvelun käytöstä helppoa ja nopeaa.

NAKS™ Avainhallinta pitää avaimet järjestyksessä

Avainhallintapalvelun tarjoaa lukkoseppäsi. Palvelu pitää puolestasi avaintiedot järjestyksessä ja turvassa. Tiedät aina, minkälaisia avaimia kiinteistössäsi on, kenellä avaimia on ja montako niitä on. 

NAKS™ on turvallinen, helppokäyttöinen ja aina ajan tasalla

NAKS™ Avainhallinnan visuaalisen käyttöliittymän avulla pysyt aina ajan tasalla siitä, kenellä avaimesi on. Järjestelmän avulla voit määritellä, kenellä on oikeus tilata ja vastaanottaa avaimia, voit seurata avaimiin liittyviä tapahtumia ja tilata avaimia.

Voit käyttää järjestelmää internetin välityksellä mistä tahansa, riittää kun päätelaitteessasi on nettiselain. Tietoturva on hoidettu samoilla teknologioilla, joilla kansainväliset suuryritykset suojaavat omia tietoverkkojaan, ja salaus yhtä vahva kuin verkkopankeilla.

Valitset itse, mitä ulkoistat

Palvelumme joustaa tarpeidesi mukaan, eli päätämme yhdessä, mitä ulkoistat ja mitä hoidat itse. Täysin ulkoistetussa mallissa ilmoitat vain, kenelle avaimia saa luovuttaa, kuka niistä vastaa ja kuka saa pääsyn avainkantaan.

Pääsen kirjautumaan NAKS™-palveluun tästä.