Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja, Kouvola

Haemme lukitus- ja turvajärjestelmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan.

Jos olet lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ammattilainen tai haluat kehittyä sellaiseksi, tämä tehtävä voi olla sinua varten! Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on, että olet motivoitunut oppimaan uutta, haluat jatkuvasti kehittyä paremmaksi ja innostut haasteista. Meillä CERTEGOssa pääset työskentelemään vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitus- ja turvajärjestelmäprojekteissa niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimin kanssa.

Jotta menestyt tehtävässä, toivomme sinulta…

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • työkokemusta Linux- tai Windows-pohjaisten turvajärjestelmien tukemisesta TAI lukitusjärjestelmäosaamista ja palosulkujärjestelmien tuntemusta
  • aiempaa työkokemusta vastaavista lukitus- ja/tai turvajärjestelmien asennustehtävistä TAI palosulkujärjestelmien asennuksesta tai korjauksesta
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Eduksesi katsomme alan koulutuksen ja/tai turvallisuusalan tuntemuksen, mutta tehtävää ajatellen ne eivät ole välttämättömiä. Nyt sinulla on halutessasi mainio mahdollisuus suorittaa myös tutkinto oppisopimuksella työn ohessa!

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta Itä-Suomen alueella. Lisäksi tehtävässä edellytetään viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia, jota varten sinulla tulee olla nuhteeton, rikosrekisteritön tausta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ari Kölli sähköpostitse:ari.kolli@certego.fi.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat lisäksi vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut, ateriaedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja, Kouvola” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 7.3.2021 mennessä. Hae mukaan!