Lukitus-/turvajärjestelmäasentaja, Kuopio

Lukkoaitan ja Certegon yhdistyessä ja toiminnan kasvaessa, haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen lukitus- ja turvajärjestelmäasentajaa Kuopioon!

Asentajan tehtävässä tulet toimimaan kokonaisvaltaisissa lukitus- ja/tai turvajärjestelmien asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Haemme tehtävään ammattitaitoisia, oma-aloitteisia ja vastuullisesti toimivia henkilöitä. Olet palveluhenkinen ja neuvottelutaitoinen, sillä tehtävässä tulet toimimaan itsenäisesti asiakaskohteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään kokemusta lukitus-/turvajärjestelmien asennus-, ohjelmointi-, huolto- ja viankorjaustöistä. Työ edellyttää B-ajokorttia, liikkumista Savon alueella sekä nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten.

 Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • kokemusta turva- ja lukitusjärjestelmistä
  • kokemusta kameravalvontajärjestelmistä
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • osaamista yleisimmistä Office-ohjelmista
  • sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan sekä kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuopion yksikön päällikkö Harri Leskinen; harri.leskinen@certego.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:n kera 15.3.2020 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Asentaja Kuopio” osoitteeseen rekrytointi@certego.fi.