Lukitus-/turvajärjestelmäasentaja, Oulu

Haemme lukitus- ja turvajärjestelmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Oulun Certegon tiimiin!

Lukitus- ja turvajärjestelmäasentajan tehtävässä tulet toimimaan erilaisten turvajärjestelmä-, lukitus- ja oviautomatiikkaratkaisujen ylläpitotehtävissä.

Haemme tehtävään ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa henkilöä. Olet palveluhenkinen, myyntihenkinen ja neuvottelutaitoinen, sillä tehtävässä tulet toimimaan itsenäisesti asiakaskohteissa. Eduksi katsotaan suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

 Jotta menestyt tässä tehtävässä, tulee sinulla olla:

  • järjestelmällinen luonne
  • työtä pelkäämätön asenne
  • innokas ote uuden oppimiseen
  • kykyä dokumentoida ja raportoida tekemisiä
  • hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot
  • osaamista yleisimpien Office-ohjelmien osalta sekä kykyä omaksua uusia IT-järjestelmiä
  • ymmärrystä ja osaamista IT- ja tietoliikenneverkkoteknologioista
  • sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella sekä halutessasi myös mahdollisesti ulkomailla! Lisäksi viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä laadukkaan ja kattavan työterveyshuollon. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Ismo Ollikainen; p. 050 570 9977.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 29.2.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla ”lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja Oulu”.

Tehtävä täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!