Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja, pk-seutu

Haemme lukitus- ja turvajärjestelmäasentajaa projektoinnin tiimiin vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun Certegoon.

Jos olet lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ammattilainen, haluat kehittyä yhä paremmaksi ja innostut haasteista, saatat olla etsimämme vahvistus joukkoomme! CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitus-, turvajärjestelmä- ja oviautomaatioprojekteissa.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • aiempaa työkokemusta lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ja/tai oviautomaation asennustehtävistä
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella. Lisäksi viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkömme Sanna Vartio puhelimitse numerosta +358504304363 ja sähköpostitse sanna.vartio@certego.fi.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja, pks” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 31.1.2021 mennessä. Hae rohkeasti joukkoomme!

Mikäli vielä mietit onko tehtävä sinua varten, käy tutustumassa meidän turvajärjestelmäasentaja Waltterin työpäivään