Lukitus-/turvajärjestelmäasentaja, pk-seutu

Haemme lukitus-/ turvajärjestelmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle projektoinnin tiimiin!

Jos olet lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ammattilainen, innostut haasteista ja mielenkiintoisista asiakaskohteista sekä haluat kehittyä yhä paremmaksi, laita meille rohkeasti avoin hakemuksesi tulemaan!

Haemme CERTEGOon ammattitaitoisia, oma-aloitteisia ja vastuullisesti toimivia ammattilaisia. CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitus- ja turvajärjestelmäprojekteissa. Tehtävät edellyttävät B-ajokorttia ja nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • työkokemusta Linux- tai Windows-pohjaisten turvajärjestelmien tukemisesta TAI lukitusjärjestelmäosaamista, oviautomatiikka- ja palosulkujärjestelmien tuntemusta
  • aiempaa työkokemusta vastaavista lukitus- ja/tai turvajärjestelmien asennustehtävistä
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomenkielen taitoa

Työ edellyttää liikkumista Etelä-Suomen alueella (B-ajokortti) sekä nuhteetonta taustaa viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Sanna Vartio tiistaisin klo 8-14,
puh. +358504304363 tai sähköpostitse sanna.vartio@certego.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Asentaja pääkaupunkiseutu” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 20.11.2019 mennessä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa sekä laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Hae rohkeasti joukkoomme!