Lukitus-/turvajärjestelmäasentaja, Pori

Haemme lukitus-/ turvajärjestelmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Poriin

Asentajan tehtävässä tulet toimimaan kokonaisvaltaisissa lukitus-, oviautomatiikka- ja/tai turvajärjestelmien asennus- ja ylläpitotehtävissä.

Haemme tehtävään turvallisuusalasta kiinnostunutta, ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa henkilöä. Olet palveluhenkinen ja neuvottelutaitoinen, sillä tehtävässä tulet toimimaan itsenäisesti asiakaskohteissa. CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitus-, turvajärjestelmien ja oviautomatiikan huolto- ja projektitehtävissä.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • sähkö-, automaatio-, ICT-asentajan tai muun alalle soveltuvan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon
  • aiempaa työkokemusta kiinteistöautomaatio-, oviautomatiikka-, turva- tai vastaavien järjestelmien asennustehtävistä
  • osaamista yleisimmistä Office-ohjelmista
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, matkustusvalmiutta Suomessa ja mahdollisesti myös ulkomailla sekä nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen sekä jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Asentaja Pori” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 30.1.2020 mennessä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.