Lukitus-/ turvajärjestelmäasentaja, Tampere

Haemme lukitus-/ turvajärjestelmäasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle

Jos olet lukituksen ammattilainen, haluat kehittyä yhä paremmaksi ja innostut haasteista, laita meille hakemuksesi tulemaan. CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitusprojekteissa, halutessasi myös ulkomailla.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • lukitusjärjestelmäosaamista, oviautomatiikka- ja palosulkujärjestelmien tuntemusta
  • aiempaa työkokemusta vastaavista lukitus- ja/tai turvajärjestelmien asennustehtävistä
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen sekä jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Asentaja Tampere” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 31.1.2020 mennessä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.