Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja, Tornio

Haemme lukitus- ja turvajärjestelmäasentajaa Tornioon vakituiseen työsuhteiseen Certegoon.

Jos olet lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ammattilainen, haluat kehittyä yhä paremmaksi ja innostut haasteista, laita meille hakemuksesi rohkeasti tulemaan! CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitus-, turvajärjestelmä- ja oviautomaatioprojekteissa.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • aiempaa työkokemusta lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ja/tai oviautomaation asennustehtävistä
    TAI alalle sopivaa koulutusta, kuten kiinteistöautomaation, elektroniikka- tai sähköasentajan tutkinto.
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella. Lisäksi viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkömme Ari Hahtimaa puhelimitse numerosta 
+358 50 599 1529 tai sähköpostitse osoitteesta ari.hahtimaa@certego.fi.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja, Tornio” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 14.2.2021 mennessä. Hae rohkeasti joukkoomme!