Asiakkuuspäällikkö, Tampere

Haemme asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Tampereen tiimiimme!

Saat vastuullesi merkittävien asiakkuuksien laadukkaan ja suunnitelmallisen hoitamisen sekä uusasiakassalkun kasvattamisen. Vastaat itsenäisesti erityisesti monipuolisten kamera- ja turvateknisten järjestelmien ja palveluiden myynnistä sekä asiakkaiden aktiivisesta kontaktoinnista, asiakasneuvotteluista, tarjouksista ja tilauksista. Tukenasi on vahva asiantuntijatiimi, ja rakennamme yhdessä kanssasi juuri sinun näköisesi roolin tiimissämme.

Sinulla on jo hankittu vankka kokemus ja näytöt kameravalvontajärjestelmien ja palveluiden myynnistä. Mikäli sinulta löytyy myös lukitus- ja turvateknisten ratkaisujen myynnistä kokemusta, katsotaan se ehdottomasti eduksesi! Tärkeintä meille on kuitenkin palava halusi saada aikaan tuloksia asiakaskokemuksesta tinkimättä. Olet määrätietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ratkaisumyynnin tekijä. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja omaat vahvan palveluasenteen. Neuvottelet sujuvasti ja vakuuttavasti suomeksi ja osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun.

Tämä tehtävä voi olla sinua varten, mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet positiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy kykyä ajatella asioita sekä teknisesti että liiketoiminnallisesti tuloksiin pyrkien sekä luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin. Sinulle ominaista on viedä asioita määrätietoisesti eteenpäin ja pidät monet päällekkäiset asiat hallinnassasi tehokkaasti sekä osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa.

 

Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta Keski-Suomen alueella sekä tiettyjen asiakkuuksien myötä satunnaisesti myös valtakunnallisesti.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Mikko Sauramo puhelimitse numerosta +358504370442 tai sähköpostitse osoitteesta mikko.sauramo(a)certego.fi.

 

Certegon tapa toimia kiteytyy niin sisäisesti kuin ulkoisestikin neljään meille erityisen tärkeään osa-alueeseen:

  • luottamus & arvostus
  • ostamisen & asioinnin helppous
  • kommunikointi & asioiden eteneminen
  • osaaminen  

#pelaammelogollerinnassa – lue lisää tavastamme toimia nettisivuiltamme! 


Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan yhden alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin aktiivisesti. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti niin työnkuvaasi kuin asiantuntijuuttasikin. Saat lounasedun lisäksi vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Asiakkuuspäällikkö, Tampere” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi(a)certego.fi 30.9.2021 mennessä. Hae mukaan!