Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja, Vantaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen lukitus- ja turvajärjestelmäasentajia pääkaupunkiseudun porukkaamme niin huoltoon kuin projektointiin!

Jos olet lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ammattilainen tai haluat sellaiseksi kehittyä, laitathan hakemuksesi meille tulemaan! Molemmissa tiimeissä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa asiakaskohteissa. Projektoinnin tiimissä sinulla on mahdollisuus toimia kokonaisvaltaisissa oviympäristön asennustehtävissä sekä turvajärjestelmäprojekteissa. Huollon tiimissä työtehtävät tulevat koostumaan lukitus- ja turvajärjestelmätehtävistä.

Haemme tehtävään ammattitaitoista, oma-aloitteista, rehellistä ja vastuullisesti toimivaa henkilöä. Olet palveluhenkinen ja neuvottelutaitoinen, sillä tehtävässä tulet toimimaan itsenäisesti asiakaskohteissa.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta…

  • aiempaa työkokemusta lukitus- ja/tai turvajärjestelmien asennustehtävistä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä positiivista tiimiasennetta.

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella. Lisäksi viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten sinulta edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Sanna Vartio puhelimitse numerosta +358504304363 tai sähköpostitse osoitteesta sanna.vartio(a)certego.fi.

 

Certegon tapa toimia kiteytyy niin sisäisesti kuin ulkoisestikin neljään meille erityisen tärkeään osa-alueeseen:

  • luottamus & arvostus
  • ostamisen & asioinnin helppous
  • kommunikointi & asioiden eteneminen
  • osaaminen

#pelaammelogollerinnassa – lue lisää tavastamme toimia nettisivuiltamme!


Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan ja kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan kokeneiden ammattilaisten kanssa. Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja koulutuksiin. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa urapolkuasi ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat ateriaedun lisäksi vuosittain käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Lukitus- ja turvajärjestelmäasentja, PKS” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi(a)certego.fi 10.10.2021 mennessä. Hae mukaan!